djbrano Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ahojte, vie niekto aky je objem nadrzky pre ostrekovac skiel v 407-ke? Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Záleží jestli na xenony nebo na obyč.žárovky... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Přema neviem isto či s tými xenónami máš pravdu. Je rozdiel aj medzi nádržkou pre sedan a SW. SW má totiž vzadu tiež stierač - možno je väčšia nádržka práve kvôli tomu. Možno to rozlúskne niekto s xenónmi kto má sedan. Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Já myslím že je ta nádržka právě větší kvůli ostřikovačím světel...ale uvidíme jestli je to pravda.....v servis boxu jsou jen 2 na výběr a to bez a s ostřikovači.o rozdílu mezi sedan a SW jsem si nevšiml.... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Tak máš pravdu. Sú tam síce obrázky zvlášť pre sedan a zvlášť pre SW ale obj. čísla sú rovnaké. Líšia sa čísla pre ostrekovač svetlometov a bez ostrekovača. Citovat
Ajdamek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Já do ní narval necelejch 5 litrů, naplněno až k uzávěru. Citovat
brade Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ať už je to tak jako tak, chlastá to tu vodu jako... Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: brade Ať už je to tak jako tak, chlastá to tu vodu jako... Prase......:D já dolívám víc vody do nádobky jak nafty do nádrže...:D:D:bacha Citovat
Přema Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Ajdamek Já do ní narval necelejch 5 litrů, naplněno až k uzávěru. Tak bud nemáš xenony nebo jsi ji neměl uplně prázdnou.... Citovat
brade Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: PřemaPrase...... já dolívám víc vody do nádobky jak nafty do nádrže...:D:bacha To mi povídej, 400km cesta pro mě znamená kolikrát 2x stop :-D Jinak tuhle jsem do ní dolíval také necelých 5 litrů, když to začal hlásit počítač. Mám SW s xenonama. Ona ale zůstává také spousta vody v oběhu, všimněte si toho že v podstatě okamžitě reaguje zadní stěrač a k němu je to od nádržky nějaká štreka :-) Citovat
Ajdamek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: AjdamekJá do ní narval necelejch 5 litrů, naplněno až k uzávěru. Tak bud nemáš xenony nebo jsi ji neměl uplně prázdnou.... je možný, že tam ještě něco bylo, nějak už si nevzpomínám, jsem to od zimy ještě nevystříkal Citovat
Araya Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Od rosvícení kontrolky prázdné nádržky \"tzv.velryby\" jsem doplnil 5 litrů.Sedan-xenon:papa Citovat
nanux Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Já tedy nevím ... měl jsem klasické žárovky, nyní mám (hid) xenony a vejde se mi tam pořád stejně Citovat
AnotherOne Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 To preto, že nemáš automatické naklápanie Citovat
kajvet Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 5litrů se tam vejde jako nic. Tipnul bych si že na těch 6l ta nádobka je. Mám xenony Citovat
merlin99 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 vie niekto ci je v nalievacom hrdle nadrzky neake sítko na necistotu? prednedavnom som nalial 5l zimnej zemsi a teraz mi je nanic (s muskami si to neporadi).... chcel som to vytiahnut hadickou ale citil som tam tlak a nerad by som nieco pokazil :-) videl niekto uz rozobranu tu nadrzku ci tam je neaky blok alebo len mensi priemer hadicky musim dat? a nie, 5l zmesi sa mi nechce len tak pre nic zanic striekat von, nielen kvoli peniazom, ale nemusim to rozprasovat do okolia len tak bezucelne.... Citovat
stanchez Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Sitko tam nie je,aspon ja ho tam nemam...ja som uz zimnu zmes vycucaval,to nalievacie hrdlo je prehnute,preto tam hadicku tak lahko nevopchas,ale ono sa da pekne odpojit..Je tam taky špunt,co ho musis zatlacit a hrdlo trochu silou vykyvat...Poriadne si to hrdlo prezri a prides na to,nepamatam sa uz presne ako to bolo..Hrdlo sa odpoji od nadrzky a mas potom do nej lepsi pristup s hadicou.. A ked das dole naraznik tak pekne uvidis celu nadrzku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.