Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přema neviem isto či s tými xenónami máš pravdu. Je rozdiel aj medzi nádržkou pre sedan a SW. SW má totiž vzadu tiež stierač - možno je väčšia nádržka práve kvôli tomu. Možno to rozlúskne niekto s xenónmi kto má sedan.

Odesláno

:myslim myslím že je ta nádržka právě větší kvůli ostřikovačím světel...ale uvidíme jestli je to pravda.....v servis boxu jsou jen 2 na výběr a to bez a s ostřikovači.o rozdílu mezi sedan a SW jsem si nevšiml....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Prase......:D:D já dolívám víc vody do nádobky jak nafty do nádrže...:D:D:D:bacha

To mi povídej, 400km cesta pro mě znamená kolikrát 2x stop :-D

Jinak tuhle jsem do ní dolíval také necelých 5 litrů, když to začal hlásit počítač. Mám SW s xenonama. Ona ale zůstává také spousta vody v oběhu, všimněte si toho že v podstatě okamžitě reaguje zadní stěrač a k němu je to od nádržky nějaká štreka :-)

Odesláno
Původně zaslal: Přema
Původně zaslal: Ajdamek

Já do ní narval necelejch 5 litrů, naplněno až k uzávěru.

Tak bud nemáš xenony nebo jsi ji neměl uplně prázdnou....

je možný, že tam ještě něco bylo, nějak už si nevzpomínám, jsem to od zimy ještě nevystříkal :D

• O 10 měsíců později...
Odesláno

vie niekto ci je v nalievacom hrdle nadrzky neake sítko na necistotu? prednedavnom som nalial 5l zimnej zemsi a teraz mi je nanic (s muskami si to neporadi).... chcel som to vytiahnut hadickou ale citil som tam tlak a nerad by som nieco pokazil :-)

videl niekto uz rozobranu tu nadrzku ci tam je neaky blok alebo len mensi priemer hadicky musim dat?

a nie, 5l zmesi sa mi nechce len tak pre nic zanic striekat von, nielen kvoli peniazom, ale nemusim to rozprasovat do okolia len tak bezucelne....

Odesláno

Sitko tam nie je,aspon ja ho tam nemam...ja som uz zimnu zmes vycucaval,to nalievacie hrdlo je prehnute,preto tam hadicku tak lahko nevopchas,ale ono sa da pekne odpojit..Je tam taky špunt,co ho musis zatlacit a hrdlo trochu silou vykyvat...Poriadne si to hrdlo prezri a prides na to,nepamatam sa uz presne ako to bolo..Hrdlo sa odpoji od nadrzky a mas potom do nej lepsi pristup s hadicou.. A ked das dole naraznik tak pekne uvidis celu nadrzku :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...