Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sundání černých plastu na nárazníku

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit jak bych mohl sundat ty černé plasty na nárazníkách jestli teda víte co myslím je to kolem dokola celého auto...dyštak jestli by jste měli nějaký obrázek...jsem to zkoučel a mám strach aby se to něj ty caplíky neulámali díky moc

Odesláno

ja som to robil na prednom narazniku a ide to dole pohode a hora a z dola na ten liste su take zarazky ja som zacal rozoberat od blatnika a tenkym srubovakom som pomohol tym zarazkam,foto nemam nenapadlo ma to fotit.pojde ti to pohode dole ale rob to z rozumom a ostane cela ;)

Odesláno

pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy.

Odesláno

pe.tr pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , to bolo smerovane na moju odpoved????? nemusi vobec davat naraznik dole,mne to pekne zislo dole,ako som pisal a nic som neposkodil ani nepolamal ani nic take.take neviem ci to bolo smerovane na mna!

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy.

Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-)

Odesláno
Původně zaslal: dr MARTINS

Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-)

v peugeotu na 206 8565.40 cena za kus 7,-

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: dr MARTINS

v peugeotu na 206 8565.40 cena za kus 7,-

Díky ti dobrá vílo :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...