soptik155 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 potřeboval bych poradit jak bych mohl sundat ty černé plasty na nárazníkách jestli teda víte co myslím je to kolem dokola celého auto...dyštak jestli by jste měli nějaký obrázek...jsem to zkoučel a mám strach aby se to něj ty caplíky neulámali díky moc Citovat
jarco623 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 ja som to robil na prednom narazniku a ide to dole pohode a hora a z dola na ten liste su take zarazky ja som zacal rozoberat od blatnika a tenkym srubovakom som pomohol tym zarazkam,foto nemam nenapadlo ma to fotit.pojde ti to pohode dole ale rob to z rozumom a ostane cela Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy. Citovat
jarco623 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 pe.tr pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , to bolo smerovane na moju odpoved????? nemusi vobec davat naraznik dole,mne to pekne zislo dole,ako som pisal a nic som neposkodil ani nepolamal ani nic take.take neviem ci to bolo smerovane na mna! Citovat
soptik155 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 jasaan díky moc tak já se stím zkusím zítra poprat:) Citovat
dr MARTINS Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy. Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-) Citovat
čakom Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: dr MARTINS Původně zaslal: Pe.Tr pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy. Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-) v peugeotu na 206 8565.40 cena za kus 7,- Citovat
dr MARTINS Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: dr MARTINS Původně zaslal: Pe.Tr pokud chces ty listy pak zahodit tak to jen vyrvat , jinak sundat naraznik a pomoct si plochym sroubovakem, to plati pro oba narazniky , na dverich cudliky ulamat nevadi nejsou drahe zakladje neurvat plastiky co jsou soucasti listy. Kde ty čudlíky sehnat co držej ty lišty nevíš? Já sem je právě urval když sem to sundaval, takže to tam teď drží asi na 2 nebo 3 :-) v peugeotu na 206 8565.40 cena za kus 7,- Díky ti dobrá vílo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.