Rasl Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Ahoj kluci, potřebuju poradit s parkovačkami u 306.Měly by samozřejmě normálně svítit,ale v mém případě chvíli svítí,pak blikají jak stroboskop,pak nesvítí vůbec atd.Zkoušel jsem je prostříknout kontaktolem ale to nepomohlo.Nevíte někdo co s tím???Bylo mi řečeno,že to může být vadnou páčkou přepínání světel,ale to se mi nezdá.... Změna nadpisu, původně \"Světla\" [upravil dne 9.5.2009 Kurt] Citovat
Lubos77 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 a nie su nahodou tie parkovacky diodove ? tie ked sa odpalia, tak blikaju a potom prestanu svietit... na 306 s cirou optikou je s diodami problem, pretoze su blizko H7 a teplom sa znicia Citovat
AnotherOne Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 jj, budú to ledky, ale s teplom to nesúvisí. Mne to robilo tiež skúšal som asi tri druhy nakoniec som sa vrátil ku žiarovkám. Pravdepodobne im vadia napäťové špičky. Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Pri normálnych žiarovkách by som to videl na kontakty v prepínači svetiel. Chcelo by zistiť skúšačkou či je to výpadkom napájania prepínača alebo na jeho výstupe k žiarovkám. Citovat
Rasl Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Jo je to pravda,jsou to ledky,zkusím je vyměnit za \"klasiku\"a uvidím....zkoušel jsem je i proměřit a ukazovalo to 14,5V,při dalším měření už jsem nenaměřil nic!!!Nevím jestli to tak kolísá nebo je někde přerušenej drát.... Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Záleží od toho kde si meral. Na obímke by stále malo byť napätie. Citovat
Rasl Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 Měřil jsem na objímkách a takle to haprovalo....koukal jsem i na pojistky ale nic jsem nenašel.... Citovat
pastorek Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Tak ak si to meral na objímkach tak to bude najskôr opálený kontakt v prepínači. Teoreticky ešte denné svetlá ak ich máš domontované. Citovat
Rasl Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Denní světla jsou v pohodě,ale často praskají žárovky(cca jednou měsíčně v každém světle). Citovat
Vilo Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Asi pouzivas do tlmenych svetiel ziarovky s vyzsou svietivostou, tie maju aj vacsi prikon, potom sa prehrievaju a nevydrzia vela. Skus vymenit za odporucane vyrobcom 55W. Citovat
Georginek Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 No, ja mam taky ledky, a sviti bez problemu. Uz tam sou 5tej rok a porad ne a ne prasknout....... Jinak s tema svetlama ze ti praskaj zarovky bych to videl bud na to, ze je vzdy osahas, kdyz je tam davas, coz by se na ne vubec nemelo sahat a jednak muze byt i vadny kontakt a preskakovat jiskra. Me napriklad pri vjeti do diry zhaslo jedno svetlo, zase se rozsvitilo, ty zarovce to evidentne nedelalo dobre a za cas praskla. Potom by ses taky mel podivat jestli mas sklenene lampy nebo plastove. Ja mam doporuceny 55W a mam sklenene lampy. Pouzivam 100W a vubec nepraskaji. Do tech plastovych bych asi takhle silne nedaval, pac se muze stat ze se to klidne roztavi, nebo ten zar muze byt pro zarovky v plastovem krytu osudny.... Jinak zkus se taky podivat na kontakty a obrus je treba jemnym smirkem, me to pomohlo. A posledni vec, tim prepinacem by to byt mohlo, mel jsem ho nedavno rozdelanej a to vam teda reknu to vymyslel nejakej chytrak. Trosku jsem to promazal, narovnal kontakty do puvodni pozice, ale v tvem pripade nevim nevim, za zkousku nic nedas. [upravil dne 11/5/09 Georginek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.