Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevie mi niekto poradit, mam 206 1.4hdi. pri zlom pocasi motor straca vykon, neda sa vytocit, nesiel do otacok, max 2000. pri peknom pocasi sa to upravilo a teraz to uz robi stale, max 90 km/h

• O 2 týdny později...
Odesláno

Riadiacu jednotku som precistil zasilikonoval auto fachcilo v poriadku 3 dni.Pokial nezacalo prsat zase strata vykonu zase max 90 km/h znova som rozobral jednotku bola uplne sucha

.Diagnostika nic neukazala radili mi vymenit vahu vzduchu nepomohlo.Uz si neviem rady.:(

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Cute takze znova ten isty problem presiel som cca 20 tis kilometrov a znova odislo cidlo prietoku vzduchu neviem si vysvetlit pricinu su tieto motory na to cidlo haklive kazia sa tie cidla tak casto,alebo bude problem niekde inde ?

:myslim , :xvul

Odesláno
Původně zaslal: pali 206

Cute takze znova ten isty problem presiel som cca 20 tis kilometrov a znova odislo cidlo prietoku vzduchu neviem si vysvetlit pricinu su tieto motory na to cidlo haklive kazia sa tie cidla tak casto,alebo bude problem niekde inde ?

:myslim , :xvul

Jakej používáš filtr ? Originál koupený v peugeotu?

BTW: jinak váhu vzduchu mohu nabídnout

Odesláno

Filter nebol zakupeny original v peugeote ak sa bavime o filtri vzduchu

tak pak to je ta hlavní příčina ;) pokud není originál tak dochází k odrovnání váhy vzduchu ;)
Odesláno

Bol som kupit filter v peugeote a konecne sa tam nasiel pan ktory sa opytal aky mam problem s autom a poradil mi este ze na motoroch 1.4 hdi ci je to 206-ka ,alebo 307-kaktore maju 100 tisic a viacej sa stretli s touto chybou uz viac krat a netreba ju hladat len vo vahe vzduchu ale aj v rozpadnutom katalizatory ktory upchava vyfukove potrubie..Mal pravdu katalizator som mal rozpadnuty vyhadzal som vsetok bordel a auto slape dalej ako ma :super

Guest maniaksoft
Odesláno

Možný to je. Ale co emise. Známý to měl na Feldě. Ucpaný zadní díl výfuku. Dal nový a zase jezdila jak má.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Bol som kupit filter v peugeote a konecne sa tam nasiel pan ktory sa opytal aky mam problem s autom a poradil mi este ze na motoroch 1.4 hdi ci je to 206-ka ,alebo 307-kaktore maju 100 tisic a viacej sa stretli s touto chybou uz viac krat a netreba ju hladat len vo vahe vzduchu ale aj v rozpadnutom katalizatory ktory upchava vyfukove potrubie..Mal pravdu katalizator som mal rozpadnuty vyhadzal som vsetok bordel a auto slape dalej ako ma :super

206 1.4HDI ma katalyzator ? a kde preboha ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...