Guest maniaksoft Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Čau chlapi. Dá se nějak opravit oloupaný a odřený volant. Nebo ho mám raději vyměnit. Citovat
mindwipe Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 no mal by sa dat \"precalunit\".. teda obtiahnut kozou, alebo take cosi.. moj je uz tiez dost odrety.. :/ http://www.autocalunictvo.sk/newsread.php?newsid=12 hned hore je cena za volant.. O_o [upravil dne 9/5/09 mindwipe] Citovat
Lachtis Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Vrakoviště! Tam seženeš Bratr si nedávno na již bývalou 206ku kupoval volant. Sehnal ho právě na vrakovišti za 500,- Kč. A byl velice zachovalý (téměř netknutý). Povolíš pár šroubků odpojíš bag a je to. Citovat
projozo Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Dá sa potiahnuť kožou,ja to tiež idem dať robiť,stojí to 66 Eur. Citovat
NO3IA Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Lachtis Vrakoviště! Tam seženeš Bratr si nedávno na již bývalou 206ku kupoval volant. Sehnal ho právě na vrakovišti za 500,- Kč. A byl velice zachovalý (téměř netknutý). Povolíš pár šroubků odpojíš bag a je to. na vrakáču i s bagem za 500?wau a kde prosímtě je ten vrakáč? Citovat
Escaper Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: Lachtis Vrakoviště! Tam seženeš Bratr si nedávno na již bývalou 206ku kupoval volant. Sehnal ho právě na vrakovišti za 500,- Kč. A byl velice zachovalý (téměř netknutý). Povolíš pár šroubků odpojíš bag a je to. na vrakáču i s bagem za 500?wau a kde prosímtě je ten vrakáč? ja myslim ze bag si musis vzit z toho puvodniho Citovat
Lachtis Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: NO3IA Původně zaslal: Lachtis Vrakoviště! Tam seženeš Bratr si nedávno na již bývalou 206ku kupoval volant. Sehnal ho právě na vrakovišti za 500,- Kč. A byl velice zachovalý (téměř netknutý). Povolíš pár šroubků odpojíš bag a je to. na vrakáču i s bagem za 500?wau a kde prosímtě je ten vrakáč? Přesně tak, bag si necháš svůj. Koupil ho na vrakáči v Mukařově, těsně před Říčanama => velice dobrej vrakáč, lidové ceny a hlavně celkem ochotnej personál. Citovat
Dali32 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: projozo Dá sa potiahnuť kožou,ja to tiež idem dať robiť,stojí to 66 Eur. Ja som si kupil kozeny potat a sam si ho \"nasil\" je uplne super,vobec sa nesmyka a neprehrieva sa. Trvalo mi to skoro 1.5 hod. ale stalo to za to. Citovat
Kajo Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: Dali32 Původně zaslal: projozo Dá sa potiahnuť kožou,ja to tiež idem dať robiť,stojí to 66 Eur. Ja som si kupil kozeny potat a sam si ho \"nasil\" je uplne super,vobec sa nesmyka a neprehrieva sa. Trvalo mi to skoro 1.5 hod. ale stalo to za to. hod prosim foto ako vyzera ten volant, aj ja by som do toho siel! Citovat
Dali32 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Ahoj Kajo. No foto volantu nemam,niekedy nafotim ale tu mas adresu ,je tam popisane vsetko.Ja mam dvojfarebny cierno-cerveny a fakt je super.http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-kozene-potahy-mario-cavallo Citovat
Kajo Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 takze si si ho objednaval odtial?? Ja som si myslel ze si si sam pripravil kozu!! Citovat
freeco_ho Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 hmm tohle by se mi taky hodilo, volant co mám už je taký ošuchtaný, kůže by se hodila ale teda nevím jestli bych to zvládl sám :/ dá se to fakt zvládnut? Citovat
Cyklon Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Zdravím, také mám ošůchaný (spíše tedy spuchřelý) volant a použil jsem ten černý koženkový obal s opletením z Tesco za cca 50 Kč a vypadá to OK Nesesmekává se to, jen se po čase musí převinout a napnout opletení, protože se ta šnůra hlouběji zaryje a celé se to trochu povolí. Citovat
obaf Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tie potahy sa tu riesili, je tam aj foto: [upravil dne 13.5.2009 obaf] Citovat
Dali32 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Kajo takze si si ho objednaval odtial?? Ja som si myslel ze si si sam pripravil kozu!! Mne to predal svagor ma obchod tak to mam aj so zlavou Je to trochu babracka ale da sa to zvladnut.Koza sa namoci asi na 10 min. a potom navlecie na volant a za mokra to pritiahnes dodanou snurkou.Snurka ma spevnene konce tak to ide ako po masle.Je tam navod aj s obrazkami tak by to mal zvladnut kazdy.Teda okrem \"nervakov\" co vybuchnu pri prvom probleme. Vela zdaru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.