ferokulda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Zdravim. Řešil už někdo, jak znovuobnovit lvíčka na čudlíku otevírání kufru? Chtělo by to nějakou šablonu, napadlo mě zatím jen přelepit ho nějakou širokou izolepou a potom vyříznout (lvíček je z plechu trochu vystouplý) a pak stříknout černým sprejem. Citovat
kujon106 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Řešil, zkoušel jsem to, ale po 3dnech lakování, kitování, lakování, kitování, atd. furt do kola (na tom prostě ta barva nedržela, nebo to nebylo rovný, nebo tam u okrajů byly ďoury, atd.) sem se na to vysral, starou placičku zahodil a koupil v peugeotu novou i s tim plastem Citovat
killer Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Známý se taky lvíček odlepil tak sem to vyřešil tím že sem si vyfotil toho svýho,v počítači překreslil,vytisknul obrys na stříbrnou nálepku a vyříznul.Pak stačilo jen vystříhnout z černý matný nálepky podklad,nalepit na sebe ještě sem to přestříknul lakem a hotovo.Z dálky se nic nepozná jen fakt když příjdeš až k tomu tak je poznat že to neni originál. Citovat
ferokulda Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: killer Známý se taky lvíček odlepil tak sem to vyřešil tím že sem si vyfotil toho svýho,v počítači překreslil,vytisknul obrys na stříbrnou nálepku a vyříznul.Pak stačilo jen vystříhnout z černý matný nálepky podklad,nalepit na sebe ještě sem to přestříknul lakem a hotovo.Z dálky se nic nepozná jen fakt když příjdeš až k tomu tak je poznat že to neni originál. To by taky šlo, nemáš ještě tu fotku v PC, pokud jo, mohl bys poslat na ferokulda(zavináč)seznam.cz Citovat
Guest servisman Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 stříkni černou a pak si kup maláho chromovýho lvíčka a nalep jej tam něco podobné má Hurvajz na své 406 [upravil dne 8/5/09 honza406] Citovat
Lentilka Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 ej kdysi bylo v loskutákoví... dělali různý pi..viny a zalívali to tekutou plyskyřicí... sehnat si nekde tu plyskyřici, naspod dát papírového lva a pak jen zalít a požkat až to zaschne... Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 ja na svojom breaku to mam tiez dopraskane a opadane. Je tu par dobrych typov tak zajtra sa asi do toho pustim:papa Citovat
Lentilka Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 myslim že ta plyskyřice bude nejvíc podobná origu... Citovat
Alesek Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Já jsem teďka z aukra vydražil celou tu krytku:) za 50,- i se lvíčkem:)tak uvidím Citovat
marko306 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 ja som ho uz dal dole a chvalabohu bol len ten lak popraskany. Tak som ho preleštil zubnou pastou a krasne sa leskne (jak psovi gule:aut) a streknem to priesvitnym lakom a jeto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.