Martas 111 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Ani po prohledání fóra jsem nenašel odpověd na tuhle hlášku, mám 607 r.v. 2001, 3,0 benzín. Nedávno jsem měl delší dobu prsklej výfuk nevím jestli by to mohlo mít vliv, máte někdo s touto hláškou zkušenost kdyžtak mi poraďte, díky. Citovat
Kadli Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Nejlepší bude zajet na diagnostiku. Máš tam filtr pevných částí? Možná to bude ono. Přesně takový auto jsme měli a zbyly mi elektrony s perfektníma letňákama DUNLOP. Pokud bys měl zájem tak se ozvi na jirikadlec@atlas.cz . Citovat
subin Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 U benzínového motoru,bych ho nehledal(FAP-filtr pevných částic se používá u nafty),ale s tou diagnostikou bych souhlasil Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 No já bych v první řadě zkusil natankovat u jiné pumpy (pokud možno u jiné značky). Citovat
wooody Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 nu je to zavada na snizovani emisi, takze bych taky zezacatku zkusil jinej benzin a pak hura na diag. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.