Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pozri sa pod sedacku, je tam taky plast nacvaknuty o sedacku a na nom su draty, to je caste miesto, naprav to tam a skus ci zhasne:papa

Odesláno

mam ho koupeny jako nový, 9 tej rok a spokojenost, nejdřive mi to občas probliklo, když se auto zhouplo, teď to svítí. myslel jsem jestli snad nějaký čidlo..... každopádně jdu zkusit kontakt pod sedačkou.

Odesláno

mozu to byt aj kontakty priamo na airbagoch. Ak ti svieti bocny tak pod tou sedackou bud lavy alebo pravy ak vodicov tak treba dat dole oblozenie okolo volantu a tam je konektor a ak spolujazdcov tak ako je odkladacia skrinka pod nim tak tu treba viac odklopit a dostanes sa ku konekoru. Vsetko by to mali byt oranzove kable. Pred tym ako to budes odpajat a precistovat tak odpoj baterku.

Odesláno
Původně zaslal: swamp

tak \"vyřešeno\" ráno jsem nastartoval, kontrolka nesvítí. čím to bylo nevím.

Tak su to tie kontakty blbe, ja som to trochu studoval, ked su blbo posunute, tak ked si sadnes na sedacku tak sa stlacia o tu ciernu priecnu tycku a nahodou sa stlacia blbo a uz to svieti, potom vystupis, si nasrany, znova sadnes, draty sa stlacia inak, nastartujes a pohoda:bacha...tak som to tam presunul trochu dopredu a odvtedy mam s tym pokoj, musim zaklopat:aut

Odesláno

Měl jsem stejný problém-občas svítící kontrolka bočních airbagů-nakonec opraveno při hledání centrální jednotky-při sundání sedaček nalezena strašná prasárna v drátech pod sedačkou-trošku poupraveno+srovnáno a zatím mám klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...