swamp Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 ahoj, stale mi svítí kontrolka airbagu, nevíte co s tím? Citovat
swamp Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 jo, je to peugeot 306 2,0 hdi, to jsem nenapsal:grr Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Pozri sa pod sedacku, je tam taky plast nacvaknuty o sedacku a na nom su draty, to je caste miesto, naprav to tam a skus ci zhasne:papa Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 zacal ti svietit pocas vlastnenia auta alebo ti svieti od kupi auta? Citovat
swamp Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 mam ho koupeny jako nový, 9 tej rok a spokojenost, nejdřive mi to občas probliklo, když se auto zhouplo, teď to svítí. myslel jsem jestli snad nějaký čidlo..... každopádně jdu zkusit kontakt pod sedačkou. Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 mozu to byt aj kontakty priamo na airbagoch. Ak ti svieti bocny tak pod tou sedackou bud lavy alebo pravy ak vodicov tak treba dat dole oblozenie okolo volantu a tam je konektor a ak spolujazdcov tak ako je odkladacia skrinka pod nim tak tu treba viac odklopit a dostanes sa ku konekoru. Vsetko by to mali byt oranzove kable. Pred tym ako to budes odpajat a precistovat tak odpoj baterku. Citovat
Hanzz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 A svítí ti nebo bliká?Když jedu tak někdy mi začne blikat a pomůže jedině zastavit vypnout motor a znovu nastartovat a v pohodě. Citovat
swamp Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 svítí, kontakty pod sedačkou jsem prolezl a nic, budu zkoušet dál Citovat
swamp Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 tak \"vyřešeno\" ráno jsem nastartoval, kontrolka nesvítí. čím to bylo nevím. Citovat
marko306 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 predpokladaj, ze sa to mozno vrati. Hadam by sa ti stym vedel pohrat aj sikovny autoelektrikar. Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: swamp tak \"vyřešeno\" ráno jsem nastartoval, kontrolka nesvítí. čím to bylo nevím. Tak su to tie kontakty blbe, ja som to trochu studoval, ked su blbo posunute, tak ked si sadnes na sedacku tak sa stlacia o tu ciernu priecnu tycku a nahodou sa stlacia blbo a uz to svieti, potom vystupis, si nasrany, znova sadnes, draty sa stlacia inak, nastartujes a pohoda:bacha...tak som to tam presunul trochu dopredu a odvtedy mam s tym pokoj, musim zaklopat:aut Citovat
swamp Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 asi to tak bude, protože jsem se \"montoval\" jen do těch pod sedačkama. Zabralo to. díky za radu. Citovat
hroch Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Měl jsem stejný problém-občas svítící kontrolka bočních airbagů-nakonec opraveno při hledání centrální jednotky-při sundání sedaček nalezena strašná prasárna v drátech pod sedačkou-trošku poupraveno+srovnáno a zatím mám klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.