Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte ludia. Chcel by som sa vás opýtať, či nemáte náhodou skúsenosť s benzínovým motorom 1,6 16V. Keď naštartujem je všetko v poriadku motor ide pekne ale iba pár sekúnd, potom začne potichu klepať až sa to rozklepe, že je to dosť počuteľné. A za jazdy to úplne štrkoce, hlavne keď je v nižších otáčkach a po pridaní plynu. Robí to aj pri jemnom brnkaní po plyne a zretelné to je keď neustále pridavam na neutráli pri zohriatom motore pri 2700 otáčkach. Vtedy počuť taký štrkot alebo zaklepanie neviem popísať ten zvuk. Už som dal vymeniť aj hydroštekre na ventiloch ale nepomohlo to. V peugeote mi povedali že je to chyba v tom. Ďakujem za akúkoľvek radu. Ahojte

Olej je total 5W-40, najazdených 90 000km.

Odesláno

No neviem vyskúšam to. Len ma na tom najviac zaráža to, že sviečky mi vymieňali teraz pri prehliadke. Ovšem ak mi ich vymenili. Vyskúšam a dám vedieť. zatial ďakujem

Odesláno

Skúšal som to dotiahnúť ale myslím si, že to bolo trochu lepšie ale, znova sa mi zdá, že to klepe dosť, už neviem čo s tým mať robiť. Doťahoval som to len kľúčom na sviečky nie golou. A ani neviem akou silou to mám dotiahnúť. Jedna sviečka tam bola úplne povolená, tak že som sa nemusel ani namáhať a mohol som ju odkrútiť ostatné boli dobre dotiahnuté. Poraďte mi prosím ak viete.

Odesláno
Původně zaslal: Duffusss

Skúšal som to dotiahnúť ale myslím si, že to bolo trochu lepšie ale, znova sa mi zdá, že to klepe dosť, už neviem čo s tým mať robiť. Doťahoval som to len kľúčom na sviečky nie golou. A ani neviem akou silou to mám dotiahnúť. Jedna sviečka tam bola úplne povolená, tak že som sa nemusel ani namáhať a mohol som ju odkrútiť ostatné boli dobre dotiahnuté. Poraďte mi prosím ak viete.

Sviečky nedoťahuj \"na smrť\" ale jemne s citom, s tou golou opatrne!

Odesláno

No ahojte ľudia. Dnes som pozeral tie sviečky či sa náhodou nepovolili a nič. Sú dotiahnuté riadne a štekoce to stále. Nemôže to byť náhodou vo vstrekovačoch?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...