Duffusss Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Ahojte ludia. Chcel by som sa vás opýtať, či nemáte náhodou skúsenosť s benzínovým motorom 1,6 16V. Keď naštartujem je všetko v poriadku motor ide pekne ale iba pár sekúnd, potom začne potichu klepať až sa to rozklepe, že je to dosť počuteľné. A za jazdy to úplne štrkoce, hlavne keď je v nižších otáčkach a po pridaní plynu. Robí to aj pri jemnom brnkaní po plyne a zretelné to je keď neustále pridavam na neutráli pri zohriatom motore pri 2700 otáčkach. Vtedy počuť taký štrkot alebo zaklepanie neviem popísať ten zvuk. Už som dal vymeniť aj hydroštekre na ventiloch ale nepomohlo to. V peugeote mi povedali že je to chyba v tom. Ďakujem za akúkoľvek radu. Ahojte Olej je total 5W-40, najazdených 90 000km. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Niekto tu mal podobný problém - robila to uvoľnená sviečka. Citovat
Duffusss Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 No neviem vyskúšam to. Len ma na tom najviac zaráža to, že sviečky mi vymieňali teraz pri prehliadke. Ovšem ak mi ich vymenili. Vyskúšam a dám vedieť. zatial ďakujem Citovat
Duffusss Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 Skúšal som to dotiahnúť ale myslím si, že to bolo trochu lepšie ale, znova sa mi zdá, že to klepe dosť, už neviem čo s tým mať robiť. Doťahoval som to len kľúčom na sviečky nie golou. A ani neviem akou silou to mám dotiahnúť. Jedna sviečka tam bola úplne povolená, tak že som sa nemusel ani namáhať a mohol som ju odkrútiť ostatné boli dobre dotiahnuté. Poraďte mi prosím ak viete. Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Na tvojom mieste by som vymenil olej za 10W-40. Malo by to pomôcť. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Duffusss Skúšal som to dotiahnúť ale myslím si, že to bolo trochu lepšie ale, znova sa mi zdá, že to klepe dosť, už neviem čo s tým mať robiť. Doťahoval som to len kľúčom na sviečky nie golou. A ani neviem akou silou to mám dotiahnúť. Jedna sviečka tam bola úplne povolená, tak že som sa nemusel ani namáhať a mohol som ju odkrútiť ostatné boli dobre dotiahnuté. Poraďte mi prosím ak viete. Sviečky nedoťahuj \"na smrť\" ale jemne s citom, s tou golou opatrne! Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Áno a hlavne ak majú kuželovú dosadaciu plochu a motor je teplý. Citovat
Duffusss Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 No ahojte ľudia. Dnes som pozeral tie sviečky či sa náhodou nepovolili a nič. Sú dotiahnuté riadne a štekoce to stále. Nemôže to byť náhodou vo vstrekovačoch? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.