Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dočetl jsem se že už i na 406 se montaval na přání audiosystém JBL.Nemáte to náhodou někdo?? Přemýšlím že bych do toho šel,ale ani ještě nevím cenu a nevím jak moc pěkně to hraje,jestli to vůbec má smysl:myslim

Odesláno

V Coupé je to celkem běžná záležitost. Hraje to pěkně, ale do dodělávky bych asi nešel. Když seženeš něco staršího, nevíš v jakým je to stavu a jak s tím bylo zacházeno - je celkem slušná pravděpodobnost, že ti to pak bude chrchlat. Myslím že za podobný peníze, za který bys sehnal komplet JBL postavíš i nový audio

Odesláno

V peugeotu bych to nekupoval,tam to bude pěkně mastný.Ale líbí se mě na tom to,že to nikde nevyčnívá a nemusím nic oddělávat,když chci něco velkýho vézt v kufru,což já vozím pořád:( Takže bych musel pořád ten woofer dávat pryč a poslouchal bych ho asi tak 1 týdně.Myslím že ten woofer od JBL je zabudovanej v autě tak aby nepřekážel,nebo se pletu??

Odesláno

Taky často něco vozím. Prostě jsem to vyřešil tak, že jsem koupil co nejmenší zesík, nacpal ho za kastlík, dopředu i dozadu o něco lepší repro a je to taky znát, jen nikde nic není vidět. Pravda, že woofer je woofer, ale tahat tolik drátů do kufru a zase zpátky :roll

Odesláno

Já mám vpředu lepší,kupoval jsem pioneer sadu za 4 000.-,25Hz-35 000Hz ,asi 200w,hrají moc pěkně,jen do těch zadních sloupků nemůžu žádný lepší sehnat,a když jsem to kdysi zkošel dávat velký ovály do plata do kombíka tak to znělo nic moc,asi kvůli tomu že ten kufr je moc velkej.Woofer bych právě nechtěl nějakej externí,mám rád kvalitní hudbu ale nesmí do zasahovat do prostoru auta

Odesláno

JBL mam,ale za tu dobu jsou uz jsou v haji, zrovna resim vymenu repra,problem je,ze se tam nektere nevlezou i pri stejnem rozmeru :(

Ale kdyby nebyly vypalene,tak to hraje docela dobre ;)

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jayman

JBL mam,ale za tu dobu jsou uz jsou v haji, zrovna resim vymenu repra,problem je,ze se tam nektere nevlezou i pri stejnem rozmeru :(

Ale kdyby nebyly vypalene,tak to hraje docela dobre ;)

:papa

Díky za odpověď jak to hraje;) Já nechci hudbu aby to slyšeli všichni na silnici,chci kvalitní hudbu slyšet jen já v autě,což si myslím že by JBL měl v pohodě uhrát :mrk

Odesláno

Jeste jde taky o ulozeni,v coupe to asi bude,alespon vzadu jinak...vyskace jsou v bocich a pro basaky jsou pod platem diry primo v kovu,v kombiku bude misto plata spis roletka ne?

Taky zesik a cd changer jsou schovany v boku,to bude u kombika taky asi jinak...

Odesláno
Původně zaslal: Jayman

Jeste jde taky o ulozeni,v coupe to asi bude,alespon vzadu jinak...vyskace jsou v bocich a pro basaky jsou pod platem diry primo v kovu,v kombiku bude misto plata spis roletka ne?

Taky zesik a cd changer jsou schovany v boku,to bude u kombika taky asi jinak...

u kombíka jsou zadní repro schovaný ve sloupku,a máme jak plato tak i roletku,je to kombinovaný;) a v kufru na bodích jsou úložný schránky,kam by zesík a možná i woofer šli dát

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...