Mahel Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Da sa nejak odstranit hrdza alebo čo to je z toho skla čo je na hmlovke to odrazove sklo. Kebi sa to strekne nejakym sprejom striebornim velmo bi to zhorsilo svietenie? Samozrejme ak sa to da niecim odstranit tak najprv to skusim. A ako sa da dat dole cela hmlovka Treba dat dole naraznik? pozeral som a k dvom sroubom sa neda dostat. Citovat
Hanzz Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Mám v 1 mlhovce taky nějakou špínu bo co to je,ale zatím to řešit nebudu.Jinak se k ní dostaneš po oddělání toho plastového krytu pod podběhem.Hodně štěstí Citovat
Mahel Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 knej sa viem dostat ale k tim 2 sroubom hore co ju drzia uz nie. Citovat
marko306 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 sklo hmlovky by malo byt lepene nejakym tmelom podobne silikonu to obrezat a vnutri je vecsinou, len vypadana ta parabola, tu treba ocistit a streknut chromovim lesklim sprejom. Potom sklo ocistit od tmelu daj silikon nalepit a hotovo. Ale to je len teoria Citovat
EXI.60 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: marko306 sklo hmlovky by malo byt lepene nejakym tmelom podobne silikonu to obrezat a vnutri je vecsinou, len vypadana ta parabola, tu treba ocistit a streknut chromovim lesklim sprejom. Potom sklo ocistit od tmelu daj silikon nalepit a hotovo. Ale to je len teoria No máš recht,ale ten lesk paraboly v životě doma neuděláš a z STK tě automaticky vyhodí!!!At si koupí novou 1000kč není tak moc,nebo z vrakáču.je to investice na dalších deset roků.Taky jsem koupil novou a je klid Citovat
marko306 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 ked bude mat obe hmlovky nastriekane rovnako tak to nikto ani nezbada a este ktomu nema cire sklo. Ale je to na nom ako sa rozhodne ma dve alternativy, zatial Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.