Mahel Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Chcem si kupit tazne lebo dost casto ho potrebujem a nechce sa mi otravovat znamich. Mam par otazok musi to montovat odborny servis nezvladol bi to domaci kutil? Musi bit tazne aj v technicaku? alebo je k tomu len nejaka karticka? Treba ist hned na STK? Vdaka za odpovede Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Aspoň u nás servis s certifikátem a hned na STK do TP Citovat
Mahel Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Na STK mi to zapisu do TP? Nemusim ist na policiu? Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Mahel Na STK mi to zapisu do TP? Nemusim ist na policiu? Jo, tam potom taky, po STK Citovat
EXI.60 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 U nás to dnes musí montovat odborná dílna,která dá razítko,jinak to na dopraváku nazapíší! Citovat
Kekros Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 1.můžeš si to namontovat sám, potom ale musíš na stk, aby ti to zkontrolovali - s protokolem z stk a typovým listem ( dostaneš při prodeji new tažného ) zajdeš na magistrát, kde ti to zapíší. 2.namotnuje to někdo, kdo k tomu má akreditaci. Dá ti razítko do typového listu a s tím zajdeš na magistrát. 3.koupíš si tažné které už bylo provozované. Musí to být ze stejného auta a měl by si od toho druhého auta sehnat TP, aby bylo vidět, že už to bylo schválené na stejném autě - opět musíš mít kontrolu z stk jak to je na slovensku netušim [upravil dne 7/5/09 Kekros] Citovat
Miku Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 jj, Kekros má pravdu , bod č.1 budu teď řešit. Citovat
dýzl Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Nevím jak je to dnes ,ale před cca5 roky stačilo jen s dokladem od tažného na evidenční místo motorových vozidel ,kde to zapsali do TP.(kolega si tenkrát koupil tažný na kaďáka s tím,že si ho bude dávat sám,a pokud by byli problémy,tak mu dá prodejce dodatečně doklad o odborné montáži a na STK s tím už vůbec nešel. vyjímečně nedělali problém,u nás jsou schopni vyhnat snad i s chybějící čárkou nad á) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.