Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dotaz planovani cesty garmin nuvi 250 - vyreseno !

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, chci se zde zeptat, predevsim osob vlastnící navigaci garmin nuvi 250 a v ni mapu city navigator europe nt 2009... nejak jsem zatim neprisel na to, zda-li se da do naplanovane trasy pridat prujezdny bod, jde o to, ze jsem ted na vazkach ohledne cesty do montbeliard, konkretne pres nemecko.

navigace mi vypocita nejrychlejsi cestu do montbeliard z rozvadova na mnichov pak nahoru na stuttgart, karlsruhe a dolu na basel..... nechapu

kdyz si dam planovac trasy na mapy.cz, tak mi to naplanuje trochu logicteji na nurnberg, pak smer mannheim, a pak dolu na basel viz. (kura odkaz nefici, je treba kopnout celou adresu a vlozit do prohlizece, ne jen kliknout) http://www.mapy.cz/#x=121732720@y=131158023@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):rozvadov%3Emontbeliard

a dokonce i s mensim poctem km a kratsim casem, tak nevim...

nevite jak se do garmin nuvi 250 zadava novy prujezdny bod do naplanovane trasy ? na to jsem stale neprisel :myslim

[upravil dne 5/5/09 BV406]

Odesláno

Ja mám Nuvi 760. Tam to funguje tak, že keď zadáš cieľ trasy v tvojom prípade Montbeliard a potom to urobíš znova, tentokrát ale zadáš mesto, cez ktoré chceš prejsť, tak sa navigácia pýta či to je nový cieľ alebo to má byť prejazdový bod. Vyskúšaj, možno ti to robí rovnako.

Tiež by sa mal nastaviť spôsob výpočtu trasy, buď najrýchlejšia alebo najkratšia (skús to zmeniť ak sa dá) a samozrejme čo najaktuálnejšie mapy.

Odesláno

s tim prujezdnym mistem mas pravdu, ale funguje mi to jenom na atlas czech :myslim

jinak mam nastavene nejrychlejsi cestu, prostredek auto, vyhybani se placenym usekum (v D stejne nejsou)

Odesláno

riesenie: ted, kdyz jsem to zkousel, jak jsi psal, tak mi to prave hodilo tu hlasku jestli nastavit jako novy cil, nebo zlomovy bod...... rikam, kua, dneska nemam svuj den :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...