BV406 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 zdravim, chci se zde zeptat, predevsim osob vlastnící navigaci garmin nuvi 250 a v ni mapu city navigator europe nt 2009... nejak jsem zatim neprisel na to, zda-li se da do naplanovane trasy pridat prujezdny bod, jde o to, ze jsem ted na vazkach ohledne cesty do montbeliard, konkretne pres nemecko. navigace mi vypocita nejrychlejsi cestu do montbeliard z rozvadova na mnichov pak nahoru na stuttgart, karlsruhe a dolu na basel..... nechapu kdyz si dam planovac trasy na mapy.cz, tak mi to naplanuje trochu logicteji na nurnberg, pak smer mannheim, a pak dolu na basel viz. (kura odkaz nefici, je treba kopnout celou adresu a vlozit do prohlizece, ne jen kliknout) http://www.mapy.cz/#x=121732720@y=131158023@z=6@mm=ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):rozvadov%3Emontbeliard a dokonce i s mensim poctem km a kratsim casem, tak nevim... nevite jak se do garmin nuvi 250 zadava novy prujezdny bod do naplanovane trasy ? na to jsem stale neprisel [upravil dne 5/5/09 BV406] [upravil dne 5/5/09 BV406] [upravil dne 5/5/09 BV406] [upravil dne 5/5/09 BV406] [upravil dne 5/5/09 BV406] Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ja mám Nuvi 760. Tam to funguje tak, že keď zadáš cieľ trasy v tvojom prípade Montbeliard a potom to urobíš znova, tentokrát ale zadáš mesto, cez ktoré chceš prejsť, tak sa navigácia pýta či to je nový cieľ alebo to má byť prejazdový bod. Vyskúšaj, možno ti to robí rovnako. Tiež by sa mal nastaviť spôsob výpočtu trasy, buď najrýchlejšia alebo najkratšia (skús to zmeniť ak sa dá) a samozrejme čo najaktuálnejšie mapy. Citovat
BV406 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 s tim prujezdnym mistem mas pravdu, ale funguje mi to jenom na atlas czech jinak mam nastavene nejrychlejsi cestu, prostredek auto, vyhybani se placenym usekum (v D stejne nejsou) Citovat
BV406 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 joj, tak uz to funguje ..... dneska holt nemam svuj den Citovat
BV406 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 riesenie: ted, kdyz jsem to zkousel, jak jsi psal, tak mi to prave hodilo tu hlasku jestli nastavit jako novy cil, nebo zlomovy bod...... rikam, kua, dneska nemam svuj den Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Tuším to treba urobiť až keď je prepočítaná trasa, inak ho hodí hneď ako nový cieľ. Citovat
BV406 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 jj, presne tak, az je propocitana trasa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.