Gitarista001 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Zdravim. Dnes ked som si konecne umyl auto. Skoro mi oci vypadli ked som do neho nasadol. Od vnutorneho svetla mi zacala kvapkat voda na riadacu paku. Toto mi robilo cez zimu ale par \"mudrych\" ludi ma zacalo ubezpecovat ze vraj to sa od strechy zraza vlhkost. Ale dnes ma to uz fakt prekvapilo. Chcem sa spytat ci sa to niekomu stalo a ako dotycny problem vyriesil. Diki Citovat
Schreek Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Souhlas, taky bych tipnul, že přes anténu... Není jen povolená? Citovat
Gitarista001 Odesláno 4. květen 2009 Autor Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Schreek Souhlas, taky bych tipnul, že přes anténu... Není jen povolená? Antena ? :o:o:o:o:o:o dufam ze tam este nejaka je lebo ked som umyval auto tak som ju dal hore a mam dost nizku garaz. Ale pocul som volaco puknut ked som cuval. Zajtra uvidim. Zatal diki dam vediet. Citovat
Mojo2 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 mel jsem to same, predchozi majitel ji nesundal do mycky a bylo..., da se k ni dostat zkrz to vnitrni svetlo. Vyreseno tak, ze jsem mezi strechu a plast dal gumu (ze stare duse) Citovat
Gitarista001 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 No rano som zistil ze antena je na dva kusy. Majo2: AKosi demontoval to svetlo lebo ja som ho uz davno chcel dat dole a postupoval som podla knihy od Peugeot 206 ( Jak na to ) ale skoro som ho zlomil tak som sa na to vykaslal. Citovat
Kajo Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 musis ist na to s citom! napr. so srobovakom(alebo nejakym nozom) musis podopriet to svetlo - trochu povytiahnut (z boku) a potom do cele svetlo dat von! odpojis napajanie do svetla a potom uz by si mal zvladnut! dve skrutky myslim ze drzia ten drziak svetla! a pod nim je uz antena! myslim ze takto je to nejak Citovat
El-Chio Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Ja tam mam len taky nejaky zaskakovaci bazmek a nie skrutky (ale na 406 mam skrutky) a tam som len potiahol za dva vystupky odvadilo sa to a naspat som to len nasunul a zacvakol. Svetlo sa myslim musi pacit napravo, alebo smerom k zadu auta ( neviem presne na 406 napravo). A tieklo mi to tiez ked jeden umelec nedal v umyvacke antenu dole. Tak som zospodu vysroboval matku na strechu som dal silikon na silikon prcol antenu zospodu dotiahol (medzi tym som ju premazal tam kde sa zohyba) a je pokoj. je to jednoducha praca, len treba opatrne. Ak by to neslo rozobrat napis ja sa mozem na to zajtra vecer pozriet a pripadne poslat foto.... Citovat
Mojo2 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 delal jsem to podle ty knizky co je k autu a zadnej problem Citovat
Gitarista001 Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 oprobujem a dam vediet len dufam ze to nezlomim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.