Xander Cage Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Mam problem, kdyz se nekdy rozjizdim na zpatecku, tak se mi na 605 roztrepe cely predek, ale docela silne. To stejny se stane, kdyz chci zahrabat pri rozjezdu, ale to uz vzdycky roztrepe predek. Nevite cim to muze byt? Mam tam ted vymeneny loziska, poloosy, a vsechny kulace. Citovat
vix Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Mohla by to delat rozhozena GO ... ale nevim to jiste Citovat
Xander Cage Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 No to si nemyslim, jak jsem vymenil minulej tyden ty cepy, tak jsem byl na geosce. Citovat
Xander Cage Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Silenbloky v ramenech, nebo myslis na motoru a prevodovce? Citovat
Xander Cage Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Dobra ja se zitra kouknu na ty silenbloky na motoru, a kdyby to byla spojka, tak by to dělalo porad, ne? Ale to dela jenom nekdy, spise zridka. Citovat
Kik Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Já bych to taky tipoval na silenbloky motoru. Citovat
rimmer Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Bud ti haze spojkovy kotouc, nebo mas vybite ty silent bloky...jednoduche ... otevri kapotu, posad nekoho za auto, at ti zkusi slapnout na plyn poradne, a uvidis jestli se ti trepe motor nebo je...popr. si vlez i pod auto a podivej se primo i na ty spodni bloky... Citovat
Xander Cage Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 Je moc narocny vymenit ty silenbloky na motoru? Citovat
Xander Cage Odesláno 16. červen 2004 Autor Odesláno 16. červen 2004 A kolik ty silenbloky muzou stat? Citovat
rimmer Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 jak to je narocne to netusim, ale neni k nim nejhorsi pristup..rek bych ze i docela dobry vzhledem k tomu ze to je motorovy prostor 605tky kde je dobry pristup tak akorat k sroubum od kol Stat by mely par set korun....zajdi si a zeptej se v ksefte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.