Garfield Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Tak tohle se mi dost líbí - koukám do dnešních Hospodských novin (15. 6.), str. 23, a co ti právníci nevymyslí... Fígl je v tom, že když policie uzná vinu někoho jiného za mé nabourané auto, tj. moje škoda se hradí z jeho povinného ručení, mám ze zákona nárok, aby mi to jeho povinné ručení zaplatilo i mé právní zastoupení. A ejhle, našel se právník, co si na tom zjevně vydělá balík, a proč bych mu ten případ nesvěřil, že, když jeho odměna a jeho náklady nejdou z mé kapsy! Koukal jsem na ty jeho webovky www.asociace-poskozenych.cz a vypadá to fakt dobře. Pomůžu si já jako poškozený i on, a cvakat bude pojiš?ovna, ostatně má z čeho, to jejich povinný ručení je fakt dost nekřes?anský. Co na to kdo říkáte, nemůže v tom být nějaký ten hák, který já teď nevidím? Citovat
Driver Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Myslím že tuhle asociaci už tu jednou někdo řešil, zkus to najít..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.