jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 caute ked som dal na auto sportove pruziny,tak sa mi asi zda ze mam zle osadenu pruzinu,lebo ked beriem pravo tocivu zakrutu ze mi odlahci pravu stranu tak mi to riadne streli,vsetky veci su vymene!tak neviem preco a sa mi zda ako je usadene pruzina dole na tlmicu tak je tam akasi mala medzera,tak neviem co to je!ale lava strana je ticho,roby problem iba prava strana.a este ked som mal origo pruziny tak to nic nerobilo vsetko bolo v pohode.od kedy som to vymenil robi to praskanie.moze byt ze mi dole na tlmicu zle sadla pruzina??? Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 jaky jsi daval horni loziska ulozeni tlumicu ? jestli Monroe tak jsou spatne usazena a neotaci se (resp. jsou spatne vyrobena ,takze se v podstate ani dobre usadit nedaji) Citovat
jarco623 Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 fuuu znacku fakt uz neviem,to som daval uz davno na origo pruziny,a tam to slo pekne.od kedy som dal sportove pruziny tak to robi,ci mi sedi dole pruzina na tlmicu,ze ked beriem zakrutu a odlahci predok prava strana tak to praskne.inak ferry ked stojim na mieste a tocim z volantom je to ticho nic nepukne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.