onsovik Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Zdravím všechny chtěl by se zeptat jestli už někdo měnil těsnění mezi blokem motoru a prvním dílem výfuku (ty svody), dneska jsem zjistil že mi to tam fouká a nevím jestli to zvládnu sám vyměnit je tam dost špatný přístup 306 1,8 16V. Na přiloženém obrázku je to díl 1. Díky za odpovědi:papa Citovat
subin Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 povolit pár matiček,snad to nebudeš mít přirezlý a nezatrhneš šteft.jinak přístup ještě jde u scénica je to horší Citovat
onsovik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Zarezlý to právě je jak svi.. sundával jsem ten tepelnej štít a jeden šroub to odnesl ale a s jedním jsem se rval asi půl hodiny nakonec jsem to dostal ven. Ty matky jsou na tom podobně no uvidíme snad se to povede, moc se tomu nedivím že se to pokazilo je to tam od 98.Díky za dopověd. Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Ak by boli tie matice veľmi zahzdzavené tak temer vždy vyskrutkuješ selý štift z hlavy lebo tam nezhrdzavie. To skôr by som si dal pozor na strhnutie hrán matíc. Citovat
onsovik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Bude se zahřívat autogenem tak snad to půjde. Citovat
onsovik Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Abych nezapoměl nemá někdo zkušenost s vyndaváním horem nebo spodem, vůbec mi nejde vyndat ani tepelný štít co ty svody kryje?Díky Citovat
Qcko Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Ja som nedavno menil to tesnenie a aj to co je medzi blokom motora a zvodmi, ale nakoniec som stratil nervy a spravil mi to znamy v servise, prplacka nehorazna, 2 stifty utrhnute, no proste hroza:bacha...praca na pol dna s nahrievanim atd...blba robota a to mam len 1.4i Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 :)chlapyyy: svody (sběrače) výfuku se šroubují k hlavě motoru néé k bloku :roll SORRY Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.