Maroš Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Dnes som isiel na 407 hdi 100kw asi 10 km do kopca . Nechcel som stale preradovat tak som isiel stale na trojke pri asi 2000 otackach .Potom prisla dlha rovinka a dupol som na plyn noha na podlahu auto zacalo pridavat a zrazu sa rozsvietila kontrolka emisiii vyfukoveho systemu . Isiel som dalej. Ziadna zmena vykonu ani nic zaujimaveho som nespozoroval. Stal som asi styri hodiny a ked som sa vratil a nastartoval motor bol studeny a kontrolka stale svietila po zapnuti zapalovania vzdy zhasla po niekolkych sekundach .Isiel som teraz na aute 130 medzi obcami a vytacal som motor na 3000otacok ale svieti stale aj po 60k-metroch. Co to je za kontrolka o co sa tam jedna? oranzova kontrolka vpravo hore vyzera to ako motor .Dik Citovat
Maroš Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Ozaj a pisalo to nejaky fault depollution Citovat
Meduska Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 treba dat na diagnostiku, aj ked nie vzdy pomoze, mne (607 benzin) svietila pri opotrebovanom katalyzatore a tiez pri deravom vyfuku, moze svietit aj pri zanesenom filtry... je to vlastne zavada systemu obmedzovania emisii skodlivin. Citovat
Maroš Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 No pokial sa to tyka emisii a nema to vplyv na moj motor tak by som mohol na tom jazdit ze ????? Citovat
Meduska Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 ja som na tom jazdila, aj ked s malou dusickou po case mi to same prestalo svietit, ale radsej na diagnostiku, aby v tom nebolo nieco vaznejsie... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Maroš: koľko máš najazdených km? Môže to byť upchatý FAP. Citovat
Maroš Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Ahoj.No mam najazdenych 115 000km ale prave som sa vratil domov a co sa stalo? Nastartoval som kontrolka svietila . Auto malo asi hodinu prestavku takze olej vsetko bolo este teple aj ked rucicky teploty boli padnute. Hned ako som vysiel z parkoviska som to vytacal do 3000 a tak sportovejsie som jazdil asi 10minut.Kontrolka stale svietila . Po desiatich minutach som vypol auto na 10minut (zabudol som si kluce tak som sa vratil siedme poschodie a spat) nastartoval som a kontrolka zhasla a uz nesvieti. Trosku som si pozeral schemy (som elektrikar -na B737NG skoro ako moje HDi) a trosku sa vyznam v elektrike. Cital som a je to aj moj nazor ze ten FAP je len proste koli ekologii a je prekazka pre vyfukove plyny. Na vstupe FAP filtra je snimac tlaku a na vystupe FAP filtru je tiez snimac tlaku. Ak je velky rozdiel tlakou na vstupe a na vystupe tak sa rozsviti kontrolka ze FAP filter je upachaty. Cital som tu teraz na fore ze niektory ten FAPfilter prerazili a urobili priedusny tym padom nba vstupe a na vystupe nieje rozdiel tlakov a pocitac je vtom ze je vsetko oki a nakolko som cital ze to uz viac ludi skusalo prerazit a ziaden problem som rozhodnuty ze ak to bude blbnut urobim to aj ja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.