Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdvarim mam peugeot 306 rv 95 a mam taky problem vzdy ked sa zastavim zaradim spiatocku a akonahle sa pohnem zasvieti mi kontrolka ABS a prestane abs fungovat aby zase islo musim zhasnut motor a znova nastartovat, robilo mi to iba pri tej spiatocke tak som odpojil kabel od snimaca co je na prevodovke vzdaka ktoremu sa vlastne rozsvietia vzadu svetla na spiatocku a ked je to odpojene tak to nespravi ani raz ale netusim ako to stym suvisi? moze byt zla kostra na svetlach? alebo nieco stym spolocne?

Odesláno

Ja doufam, ze figusko se uklidk a chtel dat odpovedet a misto toho dal report!

cili, figusko nam chtel rict: \"Stane sa mi to az ked cuvam ked len zaradim tak nie ale ako som pisal ked je odpojeny ten snimac tak to nespravi a snimace na abs pri kolesach som vycistil\"

Odesláno

Takže podle mě když ti to blbne při couvání,tak je tam někde špatnej spoj u čidla a udělá se to tím,jak se při couvání trochu zvedne náprava:myslim

Odesláno

no prehodil som to a nepomohlo viem ze niektore abs dostavaju aj ten udaj o to mze cuvate ale pozeral som na el. schemu mojho abs a snimac na spiatocku v nej nebol iba snimac brzdoveho svetla tak fakt neviem :(

Odesláno

To figusko:

Z doslechu jsem slyšel, že stejný problém měl jeden človíček a prý údajně za to mohlo blbá žárovka na zpátečce. Tak nevím co na tom může být pravdy... Každopádně vyměnit žárovky není velký problém, tak bych to vyzkusil - za to nic nedáš.

Odesláno

v zadnom okne mam pridavne led brzdove svetlo uz od kedy som kupil auto a tak som ho odpojil a uz to nerobi, kks nerozumiem tomu.... ale ked tak skusim vymenit ziarovky

[upravil dne 6.5.2009 figusko]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Píše, že po odpojení dorobeného svetla to už nerobí.

to znamená,že světlo má velký odpor a dělá mu to tam bordel,a nebo to nejhorší:jde to světlo někde do zkratu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...