figusko Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 zdvarim mam peugeot 306 rv 95 a mam taky problem vzdy ked sa zastavim zaradim spiatocku a akonahle sa pohnem zasvieti mi kontrolka ABS a prestane abs fungovat aby zase islo musim zhasnut motor a znova nastartovat, robilo mi to iba pri tej spiatocke tak som odpojil kabel od snimaca co je na prevodovke vzdaka ktoremu sa vlastne rozsvietia vzadu svetla na spiatocku a ked je to odpojene tak to nespravi ani raz ale netusim ako to stym suvisi? moze byt zla kostra na svetlach? alebo nieco stym spolocne? Citovat
deddo306Break Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 tak to fakt netušim,že by si mal niekde skrat v kablovom zväzku?Použi hladanie možno sa tu niečo podobné preberalo. Citovat
EXI.60 Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 stane se ti to jen když zařadíš zpátečku,nebo až když couveš? Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Ja doufam, ze figusko se uklidk a chtel dat odpovedet a misto toho dal report! cili, figusko nam chtel rict: \"Stane sa mi to az ked cuvam ked len zaradim tak nie ale ako som pisal ked je odpojeny ten snimac tak to nespravi a snimace na abs pri kolesach som vycistil\" Citovat
figusko Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Sry za ten report ja som bol na nete cez mobil a nejak mi to blblo Citovat
EXI.60 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Takže podle mě když ti to blbne při couvání,tak je tam někde špatnej spoj u čidla a udělá se to tím,jak se při couvání trochu zvedne náprava:myslim Citovat
figusko Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 skusim ten snimac vymenit s otcom on ma rovnake auto a potom uvidim Citovat
EXI.60 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 zkus ho přehodit a pak dej vědět jak jsi dopadl:papa Citovat
figusko Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 no prehodil som to a nepomohlo viem ze niektore abs dostavaju aj ten udaj o to mze cuvate ale pozeral som na el. schemu mojho abs a snimac na spiatocku v nej nebol iba snimac brzdoveho svetla tak fakt neviem Citovat
rosta12345 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 nebude problem na nekterem cidle na kolech ? Citovat
Osvi Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 To figusko: Z doslechu jsem slyšel, že stejný problém měl jeden človíček a prý údajně za to mohlo blbá žárovka na zpátečce. Tak nevím co na tom může být pravdy... Každopádně vyměnit žárovky není velký problém, tak bych to vyzkusil - za to nic nedáš. Citovat
figusko Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 v zadnom okne mam pridavne led brzdove svetlo uz od kedy som kupil auto a tak som ho odpojil a uz to nerobi, kks nerozumiem tomu.... ale ked tak skusim vymenit ziarovky [upravil dne 6.5.2009 figusko] Citovat
Jirkap Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Je to problém s oz. kolem co snímá čidlo ABS na zadní nápravě. Asi nemá nějaké zoubky. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Píše, že po odpojení dorobeného svetla to už nerobí. Citovat
EXI.60 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Píše, že po odpojení dorobeného svetla to už nerobí. to znamená,že světlo má velký odpor a dělá mu to tam bordel,a nebo to nejhorší:jde to světlo někde do zkratu Citovat
figusko Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 takze napojil som pridavne LED svetlo naspat a vymenil som ziarovky v zadnych svetlach a zatial to nerobi tak ako pisal Osvi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.