Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , mám taký dotaz . Asi som už fanatik (čistý dekel :aut ) ale čekujem každý iný zvuk ako je normálny .

K veci : keď sťahujem okno na strane vodiča, vydáva divný zvuk ako keby drelo o niaku gumu. Keď ho zatváram už daný zvuk nevydáva. Robí to iba na strane vodiča. Stretol sa už niekto s niečim takým ? Auto mám cca mesiac od novoty.

Vďak za každý duchaplný príspevok ...

Odesláno
Původně zaslal: marQo

Zdravím , mám taký dotaz . Asi som už fanatik (čistý dekel :aut ) ale čekujem každý iný zvuk ako je normálny .

K veci : keď sťahujem okno na strane vodiča, vydáva divný zvuk ako keby drelo o niaku gumu. Keď ho zatváram už daný zvuk nevydáva. Robí to iba na strane vodiča. Stretol sa už niekto s niečim takým ? Auto mám cca mesiac od novoty.

Vďak za každý duchaplný príspevok ...

Aj mne to robi. To vybruje ta guma co sa nachadza v spodnej casti okna. Ked stahujes okno tak guma kladie vacsi opor lebo sklo ide akoby \"proti srsti\" a potom to vydava rozne pazvuky. No ked davas sklo hore guma sa len jemne smyka. Nemalo by to robit za dazďa teda aspon podla mojich skusenosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...