Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

nevite kolik je tak normalni cena za naplneni a desinfekci klimatizace u 406 sedan 1999, 2.0hdi?

Na netu jsem sice nasel castky, ale dost se to lisi, tak by me zajimala realna zkusenost...

Odesláno

do 1000 kč--jak kde...tlak.zkouška--vlastně vakuování :),naplnění,

plnění oleje,zkouška systému a desinfekce--stříkne tam párkrát ten sprej--je to samo BEZ výměny pylového filtru...

[upravil dne 30/4/09 ozzy1956]

Odesláno

ahoj, naplneni nevim ale me desinfekce + uhlikovy (kabinovy) filtr stalo asi 1900,- bylo to v autorizovanym servisu. a prace na cca 2h

[upravil dne 30.4.2009 majty]

Odesláno

Já bych měl jinej dotaz. Všechny náplně klimatizece jsou záměnné? Je jedno, kam půjdu na doplnění a co mi do toho naperou? Nebo se musí dávat pozor, aby tam přišlo konkrétní chladivo a kde ho zjistim?

Odesláno

Aha, dík. A co všechno se mění? Chladivo, je tam nějaké mmazivo kompresoru? to se mění taky? A mělo by to trvat cca hodinu? Kratší doba toho úkonu je nějakej šolich.

Odesláno

dává tam chladivo a olej pro mazání kompresoru--na tom přístroji to trvá cca 40 minut--dělá to vše ten přístroj--mechoš nasadí jen hadice a nastaví ho na tvůj vůz--množství chladiva,oleje atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...