Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám povinou i havarku u Uniqy a chci se zeptat jak postupovat. Pojistku mám do cervna a já bych ctěl poptat jiné pojišťovny jestli mi udělají lepší nabídku, pokud né zůstanu u Uniqy. Musím dát před tím výpověď nebo prostě jakmile skončí platnost pojistky mohu odejít, popř. zůstat?

Odesláno

Aspoň u nás na Slovensku musíš dať výpoveď minimálne 6 týždňov pred koncom zmluvného obdobia. Kľudne daj výpoveď, ak nikde neuspeješ poisti to naspäť v Uniqe. Je možné, že dostaneš výhodnejšiu cenu. To ostatne platí pre kažého, kto ma havarijné poistenie - treba požiadať o prepočet poistky, kvôli klesajúcim cenám áut je potom poistenie lacnejšie. Poisťovne sa tomu síce všelijako bránia, v krajnom prípade je výpoveď a opätovné poistenie.

Odesláno

Pojištění musí být vypovězeno 6 týdnů před koncem pojistné doby.

Něco podobného jsem tento týden řešil. Na ručení se dá ušetřit 3-8tis za rok.

Ale u jedné firmy se to nevyplatí mít... když mají levnou havarku, mají drahé ručení.

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Pojištění musí být vypovězeno 6 týdnů před koncem pojistné doby.

Něco podobného jsem tento týden řešil. Na ručení se dá ušetřit 3-8tis za rok.

Ale u jedné firmy se to nevyplatí mít... když mají levnou havarku, mají drahé ručení.

Myslíš pojistit povinné jinde než havárko a máš nějaký tip?

407 r.v.6/2004

dnes platím 19000Kč

Odesláno

Ahojte, ja sem si to nechaval delat u Kooperativy... a cenou sem byl mile prekvapen za 406ku 2003 platim cca 9800,- je v tom havarijko i poviny ruceni.. docela sem cumel protoze mi to prijde nejaky levny ? je fakt ze ta zenska co mi to delala tak to strasne vsechno propocitavala a furt nekam volala :D smlouvu sem dokonce podepisoval az druhy den u ni doma :D Ale ta cena se mi proste nezda.. kazdopadne neresim :)

Odesláno

Nooo, to je hodně dobrá cena na Kooperativu... Já jsem si asi před měsícem nechával od různých pojišťoven vyhotovit nabídky a Koop byla nejdražší! Na druhou stranu jsem byl mile překvapen z ceny od České Pojišťovny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...