Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BV406

Původně zaslal: ThorR

Asi taky dojedu kdyz to mam 5km za barakem, ale nikoho zatim neznam osobne, tak se to snad zmeni :)

neboj, ja taky ne ;)

Tos nemel psat :D Mohli jsme prijet spolu a divit se, jaktože nás nikdo ješte nezná, že nás znaj všichni :D:roker

Odesláno

Sakra prvni sraz na ktery se konecne muzu dostat a chytl jsem odpoledni dneska tak jsem nejel ani do olomouce a ani bohuzel do ostravy doufam ze se zase bude brzo konat neco podobneho pobliz ostravy ;)

Jinak se moc omlouvam mam sefa idiota :-D

Odesláno

tohle je přesný ,ale pro moji manželku na mateřské :D

( \" práce je poslední zoufalý pokus jak sehnat peníze \" )

akorat u nas doma to funguje tak že já odejdu do práce a žena projede všechny moje skrýše :D

[upravil dne 30/5/09 Pe.Tr]

Odesláno

žena nemá čas prohledávat moje skrýše :D maká na chalupě :D (to je tak , když na stáří zblbneš a předěláváš starý barák - bezedná studnice peněz )

Odesláno

Tak děkuji všem zúčastněným za účast na minisrazu. Také děkuji nezúčastněným, že nepřišli, i když se vehementně hlásili. Mluvil jsem o tom, že do středy musím případně odhlásit zamluvenou restauraci. Že jste si naplánovali akci někde jinde, to mi nevadí. Vadí mi ale to, že jste svou účast odřekli na poslední chvíli.

TAK TOTO BYLA MÁ PRVNÍ A POSLEDNÍ SNAHA O POŘÁDÁNÍ JAKÉKOLIV AKCE.

Odesláno

abych to vyjmenoval... 6 aut (406 sedan,combi,407 sedan, 308 SW,ceed SW a Smart :D) Do restaurace dorazilo 8 lidí :nevim

Ale jinak slepá mapa by byla perfektní!!! Tu můžem použít příště... :aut

Takže za mně díky KOBRovi! :papa

Odesláno

Program sice byl připraven, o tom můžou mluvit jiní. Ale jen pro 5 aut se zúčastnění rozhodli nic nedělat. Tak se pokecalo a jelo se dom. UŽ NIKDY VÍCE:grr a ještě jsem musel zaplatit hospodu přišlo mně to na .....:ticho

Odesláno

Souhlasím s kobr a děkuji mu za příjemné odpoledne, ale dost lidí nakecalo, že by dojeli a nedojeli, škoda. Kobr to měl krásně připravené, hlavně tu slepou mapu, té je škoda. Měli by se tady na severní moravě lidi probrat a né jenom brblat, že se tu nic neděje.

Odesláno

Moc děkuji. Takovou vzpruhu jsem potřeboval. Ještě jednou, je smutné, že z dálky lidi přijeli a ti, kteří to měli takřka za humny, nebyli schopni přijet. Propříště na to opravdu.....

[upravil dne 30.5.2009 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...