BiFF Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Taky bych rad dojel ale jedu na Olomouc:( Citovat
volvik Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 No jo bohuzel u me to vypada stejne ze pojedu do olomouce Doufam ze tam aspon nekoho potkam Citovat
volvik Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 tuning sraz ale je mi lito ze nemuzu prijet na nas sraz Citovat
ThorR Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Asi taky dojedu kdyz to mam 5km za barakem, ale nikoho zatim neznam osobne, tak se to snad zmeni Citovat
Pata Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 nakonec dorazime i s pritelkyni na tech 14hod kobr: diky za PM Citovat
BV406 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: ThorR Asi taky dojedu kdyz to mam 5km za barakem, ale nikoho zatim neznam osobne, tak se to snad zmeni neboj, ja taky ne Citovat
ThorR Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: ThorR Asi taky dojedu kdyz to mam 5km za barakem, ale nikoho zatim neznam osobne, tak se to snad zmeni neboj, ja taky ne Tos nemel psat Mohli jsme prijet spolu a divit se, jaktože nás nikdo ješte nezná, že nás znaj všichni :roker Citovat
2ReQ Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Tak já se musím bohužel omluvit,ale nebudu moct dorazit,z odpolední mi udělali celodenní. Takže bohužel nedorazím Citovat
volvik Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Sakra prvni sraz na ktery se konecne muzu dostat a chytl jsem odpoledni dneska tak jsem nejel ani do olomouce a ani bohuzel do ostravy doufam ze se zase bude brzo konat neco podobneho pobliz ostravy Jinak se moc omlouvam mam sefa idiota :-D Citovat
Miku Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Tak si to užijte , já za chvíli jdu do práce ( \" práce je poslední zoufalý pokus jak sehnat peníze \" ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 tohle je přesný ,ale pro moji manželku na mateřské ( \" práce je poslední zoufalý pokus jak sehnat peníze \" ) akorat u nas doma to funguje tak že já odejdu do práce a žena projede všechny moje skrýše [upravil dne 30/5/09 Pe.Tr] Citovat
Miku Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 žena nemá čas prohledávat moje skrýše maká na chalupě (to je tak , když na stáří zblbneš a předěláváš starý barák - bezedná studnice peněz ) Citovat
kobr Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Tak děkuji všem zúčastněným za účast na minisrazu. Také děkuji nezúčastněným, že nepřišli, i když se vehementně hlásili. Mluvil jsem o tom, že do středy musím případně odhlásit zamluvenou restauraci. Že jste si naplánovali akci někde jinde, to mi nevadí. Vadí mi ale to, že jste svou účast odřekli na poslední chvíli. TAK TOTO BYLA MÁ PRVNÍ A POSLEDNÍ SNAHA O POŘÁDÁNÍ JAKÉKOLIV AKCE. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 kolik vas nakonec teda bylo? a program se zučastnenym libil? Citovat
jaudax Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 abych to vyjmenoval... 6 aut (406 sedan,combi,407 sedan, 308 SW,ceed SW a Smart ) Do restaurace dorazilo 8 lidí Ale jinak slepá mapa by byla perfektní!!! Tu můžem použít příště... Takže za mně díky KOBRovi! Citovat
kobr Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Program sice byl připraven, o tom můžou mluvit jiní. Ale jen pro 5 aut se zúčastnění rozhodli nic nedělat. Tak se pokecalo a jelo se dom. UŽ NIKDY VÍCE:grr a ještě jsem musel zaplatit hospodu přišlo mně to na ..... Citovat
elton Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Souhlasím s kobr a děkuji mu za příjemné odpoledne, ale dost lidí nakecalo, že by dojeli a nedojeli, škoda. Kobr to měl krásně připravené, hlavně tu slepou mapu, té je škoda. Měli by se tady na severní moravě lidi probrat a né jenom brblat, že se tu nic neděje. Citovat
permonik7 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Taktéž se připojuji s poděkováním za moc příjemné odpoledne. Škoda fakt té účasti. Ale i tak to bylo moc fajn, palačinky neměly chybu. Díky moc Kobrovi:papa Citovat
kobr Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Moc děkuji. Takovou vzpruhu jsem potřeboval. Ještě jednou, je smutné, že z dálky lidi přijeli a ti, kteří to měli takřka za humny, nebyli schopni přijet. Propříště na to opravdu..... [upravil dne 30.5.2009 kobr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.