bumbrlicekk Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 ahoj mám 406tku 2.0 HDI 80KW a můj problém je že když jedu v autě a začnu brzdit tak se mi na palubce rosvítí kontrolka zadních mlhovek a když do toho brždění dám levej blinkr tak bliká rychle jako když je tam prasklá žárovka.Další věc stojím v nastartovaném autě a mám zhaslá světla a sešlápnu brzdu rozsvití se mi celé podsvícení budíků poraďte mi prosím kde hledat závadu protože diagnostika nic nezjistila... díky Citovat
bumbrlicekk Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 skusím se na to mrknout doufám že je dobře přístupná. a to by diagnostika nenašla např.chybu osvětlení nebo tak? ale díky náhodou fotečka kde přesně je umístěná by nebyla:ticho Citovat
kobr Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Pak máš zcela určitě prodřený drát, ještě jakési schéma v příloze Citovat
bumbrlicekk Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 dobře díky tak já projedu kabeláž a uvidím Citovat
Guest servisman Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 zde je foto jak to vypadá vzadu ,kde je ukostřeno,snad pomůže lepší foto jsem nenašel Citovat
bumbrlicekk Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 tak problém je vyřešen koukal jsem na tu kostru a ta byla dobrá tak jsem prostříknul zásuvky ke světlům kontaktolem a už funguje všechno tak jak má všem vám děkuju:potlesk:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.