djbrano Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Ahojte, tak minule som vytiahol konektor zadneho laveho svetla na 5 minut aby som pripojil napajanie na cuvacie senzory, no po spatneho zasunutia konektora a nastartovani auta sa hlaska FOG LAMP BULB LIGHT FAULTY vratila. Samozrejme vsetky hmlovky svietia bez problemov. Predtym sama zmizla po precisteni konektora a prestriekani kontoxom. No teraz nepomohlo ani to a hlaska sa mi stale objavuje uz 3.tyzden. Menil uz niekto ten lavy zadny konektor? Alebo co by ste mi este odporucili? Nemoze byt problem aj v pravom konektori? Tak diiiky. Citovat
nanux Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Možná že jo, ta hláška neuvádí danou stranu... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Skús aj napružiť kontakty nie len prečistiť. Citovat
djbrano Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Skús aj napružiť kontakty nie len prečistiť. Co myslis tym - napruzit kontakty?? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 No trochu ich vyhnúť aby na seba viac tlačili. Citovat
djbrano Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne No trochu ich vyhnúť aby na seba viac tlačili. OK, ked pridem z prace tak skusim... Citovat
djbrano Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne No trochu ich vyhnúť aby na seba viac tlačili. Tak zda sa ze tvoja rada pomohla... vyriesene.... diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.