siskin Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Zdravim pani, mam na vas jednu otazocku. Dal som si striekat dvere a pani majstri mi ich nahodili spat trochu inak ako boli. Dvere mi cca 3-5 mm odstavaju voci zadnemu blatniku. Su to zadne dvere za spolujazcom. Chcem sa vas spytat ci sa to da nejako nastavit ? Pred tym mi sedeli ako uliate. Takze zrejme to bude treba len nejako doladit, ... dufam Citovat
marko306 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 na pantoch mas doladovacie skrutky. Na B-stlpiku museli byt odtlacene povodne umiestnenie pantov ak ti ich davali dole s pantami komplet. Tak sa pozri ci ti niekde netrci kusok toho otlaceneho miesta a dolad to. A ak ti odstava teda zadok tych dvery tak pravdepodobne budu moc vsadene dovnutra. Zatvaraju sa ti lahko a aj otvaraju? Nepruzia ti pri otvarani? Citovat
siskin Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 v prednej casti su ok. Odstavaju mi pri zamku teda vzadu. A ked ich zavriem tak mi trochu pruzia. Otvaraju a zatvaraju sa lahko. Citovat
siskin Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 tu je foto ako mi odstavaju dvere ked su zavrete. Skusal som pozriet ci su panty na svojom povodnom mieste, ale nevidel som tam nic. Ziadny otlacok o predosleho uchytenia. Tak ako pani, poradite ? Citovat
siskin Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 zamok ? Hm, to som si nevsimol. A da sa vobec polohovat ? Nema pevne miesto ? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Neviem, ale povedal by som, že pánty s týmto veľa nespravia a skôr to vyzerá na pohnutý zámok. Citovat
siskin Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 tak skusim zajtra pozriet ten zamok,.... ci sa snim neda nejako chybat. Citovat
siskin Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 tak problem je vyrieseny stacilo povolit a posunut protikus zamku ktory je upevneny na blatniku:super a hned dvere dosadli tak ako mali. Vdaka za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.