Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani, mam na vas jednu otazocku. Dal som si striekat dvere a pani majstri mi ich nahodili spat trochu inak ako boli. Dvere mi cca 3-5 mm odstavaju voci zadnemu blatniku. Su to zadne dvere za spolujazcom. Chcem sa vas spytat ci sa to da nejako nastavit ? Pred tym mi sedeli ako uliate. Takze zrejme to bude treba len nejako doladit, ... dufam :myslim

Odesláno

na pantoch mas doladovacie skrutky. Na B-stlpiku museli byt odtlacene povodne umiestnenie pantov ak ti ich davali dole s pantami komplet. Tak sa pozri ci ti niekde netrci kusok toho otlaceneho miesta a dolad to. A ak ti odstava teda zadok tych dvery tak pravdepodobne budu moc vsadene dovnutra. Zatvaraju sa ti lahko a aj otvaraju? Nepruzia ti pri otvarani?

Odesláno

tu je foto ako mi odstavaju dvere ked su zavrete. Skusal som pozriet ci su panty na svojom povodnom mieste, ale nevidel som tam nic. Ziadny otlacok o predosleho uchytenia. Tak ako pani, poradite ?:nevim

post-0-1410960656019_thumb.jpg

Odesláno

tak problem je vyrieseny :mrk stacilo povolit a posunut protikus zamku ktory je upevneny na blatniku:super a hned dvere dosadli tak ako mali. Vdaka za pomoc :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...