Medion Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Zdravim,mám dotaz ohledně dojezdu předních oken u peugeotu 306 kombi,rv.98 model viz.obrázek.tátoj totiž nefunguje dojezd u řidičova okna a právě nevim jestli to je tím knoflíkem nebo jestli tam ten dojezd vůbec je.u mě když vemu za ten knoflík tak když trošku zatáhnu tak jede okno jak chci já a když zatáhnu víc tak jakoby cvakne a okno jede samo.u táty ten čudl necvakne.jde mi o to jestli v tomhle modelu je ten dojezd.jestli máme zchánět novej vypínač.díky za info [upravil dne 28.4.09 Medion] Citovat
marko306 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 nie vsetky 306 mali automaticky dojazd okna. Tie s automatickym maju na lavom knofliku ako keby acko zobrazene a odlisuje sa kresbou od praveho. Neautomaticke su oba kresbovo rovnake. Citovat
Medion Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 jasný chápu,to jakoby Ačko tam mám a táta taky,takže dojezd by měl mít a když budu schánět ten krám na ovládání oken tak tam zase musí bejt ten obrázek na čudlu Citovat
marko306 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 tak potom este moze byt problem v tej prechodke z karoserie do dveri, lebo automaticke vypinace maju o jeden kabel navise ako obycajny vypinac, tak moze byt akurat ten jeden zlomeny. Mozno Citovat
Medion Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 tak teď sem zjistil že tam má ten vypínač z obrázkem Ačka.tak na to o veekendu mrknu.ale jak sem psal,ten jeho čudlík necvakne když za něj víc zaberu,stejně jako u mě.zkusim tan můj dát do jeho auta a uvidíme.jo a ta přechodka,kabely mezi sloupkem a dveřma sou OK [upravil dne 28.4.09 Medion] Citovat
marko306 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 tak hadam to bude ta lacnejsia alternativa(kablik) a ktovie, mozno je to len zaoxidovane, ze necvakne moze byt at tym, ze je viacej vychodeny ako tvoj. Este ma napadlo, orataj kabliky ci nahodou nebol ten vypinac uz meneny a dali tam tento automaticky namiesto obycajneho. [upravil dne 28/4/09 marko306] Citovat
Medion Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: marko306 tak hadam to bude ta lacnejsia alternativa(kablik) a ktovie, mozno je to len zaoxidovane, ze necvakne moze byt at tym, ze je viacej vychodeny ako tvoj. je to možný,zkusim je o víkendu prohodit a uvidíme.tak díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.