Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,mám dotaz ohledně dojezdu předních oken u peugeotu 306 kombi,rv.98 model viz.obrázek.tátoj totiž nefunguje dojezd u řidičova okna a právě nevim jestli to je tím knoflíkem nebo jestli tam ten dojezd vůbec je.u mě když vemu za ten knoflík tak když trošku zatáhnu tak jede okno jak chci já a když zatáhnu víc tak jakoby cvakne a okno jede samo.u táty ten čudl necvakne.jde mi o to jestli v tomhle modelu je ten dojezd.jestli máme zchánět novej vypínač.díky za info

[upravil dne 28.4.09 Medion]

post-0-1410960649677_thumb.jpg

Odesláno

nie vsetky 306 mali automaticky dojazd okna. Tie s automatickym maju na lavom knofliku ako keby acko zobrazene a odlisuje sa kresbou od praveho. Neautomaticke su oba kresbovo rovnake.

Odesláno

jasný chápu,to jakoby Ačko tam mám a táta taky,takže dojezd by měl mít a když budu schánět ten krám na ovládání oken tak tam zase musí bejt ten obrázek na čudlu

Odesláno

tak potom este moze byt problem v tej prechodke z karoserie do dveri, lebo automaticke vypinace maju o jeden kabel navise ako obycajny vypinac, tak moze byt akurat ten jeden zlomeny. Mozno

Odesláno

tak teď sem zjistil že tam má ten vypínač z obrázkem Ačka.tak na to o veekendu mrknu.ale jak sem psal,ten jeho čudlík necvakne když za něj víc zaberu,stejně jako u mě.zkusim tan můj dát do jeho auta a uvidíme.jo a ta přechodka,kabely mezi sloupkem a dveřma sou OK

[upravil dne 28.4.09 Medion]

Odesláno

tak hadam to bude ta lacnejsia alternativa(kablik) a ktovie, mozno je to len zaoxidovane, ze necvakne moze byt at tym, ze je viacej vychodeny ako tvoj. Este ma napadlo, orataj kabliky ci nahodou nebol ten vypinac uz meneny a dali tam tento automaticky namiesto obycajneho.

[upravil dne 28/4/09 marko306]

Odesláno
Původně zaslal: marko306

tak hadam to bude ta lacnejsia alternativa(kablik) a ktovie, mozno je to len zaoxidovane, ze necvakne moze byt at tym, ze je viacej vychodeny ako tvoj.

je to možný,zkusim je o víkendu prohodit a uvidíme.tak díky za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...