bara Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Podle mne auto vypadá podle spár,že navalené nebylo a to co je vidět vypadá dobře i ty sedačky.Pokud však to neuvidíš na vlastní oči,tak je předčasné mluvit o ceně.Český skurvený vyjebaný zvyk je přetáčet kiláky,takže si piš že jsou přetočené a nedovíš se nikdy kolik protože jakmile přestane cizinec jezdit na preventivky a čech s ojetinou tam nepůje protože je to drahý tak se dozvíš pouze jen ten servis co dělal na posledy cizinec,ale kolik to má skutečně se můžeč dohadovat.Ale češi to berou jakože normál,stočíš a je to v poho a v celé rep.je to samý (čest těm občasným vyjímkám).To tě nem.trápit ten 3litr motor vydrží hodně,horší je to ostatní,spodek,nápravy,tlumiče,převodovka a ty sráčoviny jako je elektronika,to jsou finanční nadhozy.Jinak je to pěkné auto skus to projet a uvidíš,hlavně si vem někoho kdo už měl 406 ať ví po čem jít.Já sem neměl a i kdy sem měl aut dost,stejně sem se napálil. Citovat
kupák Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Na rozvody počítej cca 15.000,-- Kč. Dle manuálu se mění po 150.000,-- km, tak že ti už moc nezbejvá. S ohledem na to, že tomu tachometru bych nevěřil ani pozdravení, udělal bych je hned. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Tak jsem vydoloval VINko : VF38CXFXA81262205 ...ted uz jenom jestli je tady nejaka dobra a hodna duse ktera ma moznost zjistit toho co nejvic (ja totiz vubec netusim ) Prosim prosim smutne koukam... dekuji Citovat
Bobo.KH Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Fotky toho moc neřeknou.To se chce kouknout osobně a projet se v tom.Ale viděl bych to na vyčištěný motor.A Pražské auto,já osobně bych nebral. Ale jinak vipadá pěkně. Citovat
subin Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: MaPiv Původně zaslal: subin prodávající asi nebude mít auto dlouho podle RZ AB se moc dlouho nepoužívá,jinak jak se už psalo,proklepnout historii i stav podle fotek toho moc vidět není Není to AB, xA8 Každopádně si přičti k ceně udělání rozvodů,dle km je na ně nejvyšší čas, a pochybuji, že je majitel dělal.... a hned je cena jinde:papa asi bych si měl zajít na oční Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.