Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kam zapojit neony v interieru??? + LED pásky...

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám takovej dotaz...mám po interiéru rozvedený neony a nevím kam je zapojit. Původně jsou určený do autozapalovače, tam je ale dávat nechci.. můžete mi prosím poradit, nebo i nafotit kde je máte zapojený vy.. ( např. v kufru je mám zapojený přes osvětlení kufru takže se rosvítí jen při otevření) Díky moc!

[upravil dne 1/7/09 GRiMx]

Odesláno

Zdar chlape já to mám zapojený normálně na pojistkách.V pojistkové skřínce sem měl pár volných míst.Které byli pod proudem.Tak se je využil na podsvícení.A mám to tam přes pojistku kdyby náhodou.

Ale budu to předělávat.

Mám od kámoše slíbenou malou pojistkovou skříňku,na 8 pojistek.

Od baterky natáhnu plusák do té malé skříňky která bude umístěna vedle tý co mám v autě,pod volantem.A do toho bude zapojené veškeré podsvíceni.

Odesláno

na 306tke ked rozoberies stredovy panel tak najdes hruby kabel ktory vedie k zapalovacu. ja som odtial tahal kabel k zadnemu zapalovacu tam je stalych 12V pri zapnutom aj vypnutom kluci.

ale na neony ti staci potiahnut to k poistkam a potom este seriovo zapojit jednu poistku keby nahodou a cez vypinac.

kamarat na 306tke umiestnil 4 vypinace do popolnika ma to velmi pekne spravene am si oblava predne aj zadne neony ....

Odesláno

Tak na 306 to mám udělané tak, že v pojistkové skříni jsem si našel drát se stálým proudem. Pak jsem si dal vypínače jak je nalevo štelovaní výšky světěl. Na jeden z těch vypínačů jsem napojil právě to osvětlení a připojil k němu onen stálý proud. A aby vše bylo OK, tak jsem na ten drát se stálým proudem dal pojistku neboť člověk nikdy neví....

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

super díky.. a neměli by jste nějaký fotky pls. ?? :D

napojh to na zapalovač.....To je nejpřístupnější,a stále pod proudem.......................Fotky mám jen jak to vypadá hotový,a navíc mám blbej foťák,takže fotk ynic moc............

Odesláno

MatrixChose: No to jsem právě původně chtěl taky.. ale nevěděl jsem jestli to osvětlení má na to dostatek šťávy.. můžeš mi sem hodit prosím nějaké foto jak to máš vedený :super???

Guest Scratch
Odesláno

ja to mam udelany na samostany vypinac a pripojeny ke kabelu plus k radiu. Vypnu a zapnu kdykoliv. Kufr mam udelany na spinac

Odesláno

Já to mám připojený k zadnímu stropnímu světlu,takže mám na výběr buďto trvalé osvětlení,nebo svícení při otevření dveří i tak to mám ještě přes vypínač u řidiče,abych to nemusel vypínat vzadu:papa

Odesláno

Ja mam napajanie potiahnute od volneho miesta v poistkovej skrinke, a neony ovladam pomocou packy na ovladanie orig. radia pri volante, nakolko ta packa nebola vyuzita.Mam tam maly plosak s klopnym obvodom a rele. Islo mi o nenapadnost :) Mam to spravene tak aby to fungovalo len pri zapnutom zapalovani, a pri opatovnom zapnuti zapalovania sa to samo nezaplo.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tiez to mam robene podobne ako chuck11 :papa

edit: pod nahami mam vpredu aj vzadu presne taketo pasiky s modrymi ledkami.. sice som kupil 1,2 m a nastrihal si to na 4 casti, cize po 30 cm, ale je to podla mna to iste.. :) a svieti to dost dobre (teda podla mna) ;)

niekde som to mal odfotene, ale iba mobilom (skusim pohladat)

no akurat som sem hadzal fotku pedalov, a tam tiez trochu vidno ako to svieti :)

[upravil dne 1/7/09 mindwipe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...