Bobo.KH Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Zdar chlapáci. Tak kdo pak zvás jede na Vysoké Mýto:D:D:D http://www.fashioncars.cz/ Citovat
Pllaša Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Jel bych ale za tyden po Vysokem Myte je Mimon takze pojedu na ni! Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Pllaša Jel bych ale za tyden po Vysokem Myte je Mimon takze pojedu na ni! Jo jo o Mimoni vim.Ale tam ja se bohužel nedostanu.Mám na prd pracovni dobu.V měsíci mam 2 víkendy vždy zapykaný.Tak sem rád,že mi to klaplo na Mejto:D Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: čakom když bude dobrý počasí tak jedu. Já jedu i kdyby pršelo.Před rokem pršelo.Ale patek večer byl bomba a soboto také skoro vyšla.Pršelo až večér. Ale má být prý hezky,pátek a sobota,neděle už né Citovat
čakom Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: čakom když bude dobrý počasí tak jedu. Já jedu i kdyby pršelo.Před rokem pršelo.Ale patek večer byl bomba a soboto také skoro vyšla.Pršelo až večér. Ale má být prý hezky,pátek a sobota,neděle už né ja tam byl před dvouma rokama a v patek tam pršelo. ještě uvidím. Citovat
Bobo.KH Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: čakom když bude dobrý počasí tak jedu. Já jedu i kdyby pršelo.Před rokem pršelo.Ale patek večer byl bomba a soboto také skoro vyšla.Pršelo až večér. Ale má být prý hezky,pátek a sobota,neděle už né ja tam byl před dvouma rokama a v patek tam pršelo. ještě uvidím. Já před rokem a sprchlo v pátek v 18:20hod.Do dneška si to pamatuji.Do areálu pouštěli až v 18.00hod,a v 18:20hod sem začal stavět stan a přehnal se déšť.Ale pršelo jen 20min. Tak tom vipadá,že pátky tam sou prokletý. Uvidíme letost. Citovat
čakom Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 tak jsem dorazil dom. připadalo mi to tam jak takovej malej sraz p-c:aut kdyby mě viděli policajti tak mi vezmou i kartičku zdravotní pojištovny. zapoměl jsem oddělat francouzký značky a jale jsem s nima až za litomyšl:mad: Citovat
KeiTynka Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Já tam byla taky. A jak tebe, tak Čakoma jsem tam viděla. Teda vás ne, ale vaše mazliky jo. Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Já tam byla taky. A jak tebe, tak Čakoma jsem tam viděla. Teda vás ne, ale vaše mazliky jo. Já viděl též jen tvého mazla. Citovat
.mycTD Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 cakom: rikal jsem si, kam s nima jedes, kdyz jsem te videl odjizdet:D Citovat
čakom Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: .mycTD cakom: rikal jsem si, kam s nima jedes, kdyz jsem te videl odjizdet:D stane se:D Citovat
agresssor Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ja tam byl taky a jak rikal cakom malej sraz P-C cakoma sem videl ale Boba sem si nejak nevsim.... Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Bylo to tam v podstatě divný ale čakomovo auto vypadá aji líp než na fotkách Absolutně sem nepochopil ty tři 190káře co stáli vedle tebe No ale jedna fotka za vše, ti co tam byli asi ví vo co gou Citovat
agresssor Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: Fusion Bylo to tam v podstatě divný ale čakomovo auto vypadá aji líp než na fotkách Absolutně sem nepochopil ty tři 190káře co stáli vedle tebe No ale jedna fotka za vše, ti co tam byli asi ví vo co gou Ze by to bylo to svezeni tim porsakem? Citovat
Fusion Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 jj, úžasná věc, akorát zezadu nejde vylízt Citovat
agresssor Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: Fusion jj, úžasná věc, akorát zezadu nejde vylízt Nejak sem se k tomu nedostal no jediny co sem si privez bylo pekny spaleni na rukou :D:D:D:D ale jako cumel sem jak to tam drazdil sem a tam Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: agresssor ja tam byl taky a jak rikal cakom malej sraz P-C cakoma sem videl ale Boba sem si nejak nevsim.... Já stal v zádu u tý žlutý budovy.Kousek od dráhy.:D:D Tak snad příště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.