Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,chci se zeptat,za jizdy když uberu plyn tak mi auto cukne jako kdyby to byl silentblok.nemá s tím někdo zkušenost,rád bych to nechal vyměnit ale nevim jestli je to 100% a kolik jich je

Odesláno

Prosím tě a kde ho najdu,nejsem moc technický typ,na kolik taková srandička vyjde.nechci to nechat zajít daleko aby mi to vymlatilo něco jiného

Odesláno

tak me to dela to samy, taky kdyz popustim plyn tak to hrube skubne.. docela neprijemny pocit.. a to sem si doposud myslel ze mam vadnou nohu...

mohl by mi nekdo taktez poradit zda je toho to co potrebuji? Popripade kolik jich tam je, a zda sem to jako opravdu laik schopen opravit sam, nebo radsi nechat u znameho v servise...?

cislo v elitu: Detail 62 13 0009

co slo jsem vyplnil spravne

PEUGEOT 406 Break (8E/F), 2.0 HDI 110

Rok výroby: 02/99 - 04/04, kw/HP: 80/109, Obsah: 1997, Kód motoru: RHZ (DW10ATED), Typ: kombík

Motor/Zaveseni motoru/Ulozeni motoru/

[upravil dne 27/4/09 Chepp]

Odesláno
Původně zaslal: pták

Prosím tě a kde ho najdu,nejsem moc technický typ,na kolik taková srandička vyjde.nechci to nechat zajít daleko aby mi to vymlatilo něco jiného

Ty máš tie silentbloky 2. Jeden je pod motorom a nad ním prechádza pravá poloos. pozícia 26 na obrázku. Ten stojí cca 700 CZK. Druhé je ojnička v hornej časti. Pozícia 1 na obrázku. Cena cca 2000 Czk a kúpiš ju zrejme iba origo Peugeot. Najprv zisti ktorý je vadný.

post-0-14109606489866_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

tak me to dela to samy, taky kdyz popustim plyn tak to hrube skubne.. docela neprijemny pocit.. a to sem si doposud myslel ze mam vadnou nohu...

mohl by mi nekdo taktez poradit zda je toho to co potrebuji? Popripade kolik jich tam je, a zda sem to jako opravdu laik schopen opravit sam, nebo radsi nechat u znameho v servise...?

cislo v elitu: Detail 62 13 0009

co slo jsem vyplnil spravne

PEUGEOT 406 Break (8E/F), 2.0 HDI 110

Rok výroby: 02/99 - 04/04, kw/HP: 80/109, Obsah: 1997, Kód motoru: RHZ (DW10ATED), Typ: kombík

Motor/Zaveseni motoru/Ulozeni motoru/

[upravil dne 27/4/09 Chepp]

To nieje ten správny. Na vloženom obrázku je to pozícia 24 a je dole pod motorom. V elite je to číslo 62 13 0006.

post-0-14109606490317_thumb.jpg

Odesláno

Ja som mal podobny problem, ale pomenil som radsej vsetky ked uz tak nech je to vsetko OK.

A kupoval som to v pazote priamo, nechcelo sa mi zhanat pomimo.

No a mal som zly ten co je na prvok obrazku 2 ten vymenili a neprestalo to.

Tak som dal vymenit aj ten 17 (a teda aj ostatne) a bol to on hajzlik.

Bacha na neho, z neho ked vytecie nejaka tekutina co tam je tak robi presne toto, som sa s tym trapil skoro pol roka.

Odesláno

Nechci dělat chytrýho,ale stejnej problém jsem řešil taky,nakonec jsem vyměnil ty silentbloky úplně všechny a pořád to kopalo při ubrání a přidání plynu stejně,nakonec to všechno dělala unavená lamela spojky.Pružiny už měly velkou vůli.Takže když to nebudou silentbloky,zařad\' rychlost,a venku se snaž otočit kolem.Když se to začne u spojky hlásit vrzáním a suchým plechovým zvukem,tak nic moc. Spojka při týhle závadě neprokluzuje.

Odesláno
Původně zaslal: pták

asi nechám vyměnit radši všechny,ale tou spojkou to může být taky,měl jsem to podobně u 405

Môže to byť viacej vecí, silentblok je iba najpravdepodobnejší. Všetky tie rady sú o tom na čo sa máš zamerať a skontrolovať. Je umenie presne popísať závadu. Napríklad tvoje \"kopanie\". Ak nieje sprevádzané žiadnym zvukom tak to môžu byť silentbloky. Ak vrznutie alebo škripot tak skôr lamela a nakoniec ak tupý kovový úder tak prevody. Všetky tieto zvuky sú lepšie počuteľné zvonku.

Odesláno

No ale nikde jsi tu nepsal jestli si s tím byl už na heveru se na ně kouknout,protože například vím,že pokaždé když ti teče olej,buď z vany nebo z převodovky tak je v háji silentbolok pod motorem a to proto,že jak jedeš tak ten olej se na něj dostane a naleptává tak dlouho až se utrhne ta spodní gumová výztuž vně silentbloku.Potvrdí každý automechanik (10 z 5) :D :D

Odesláno

Ještě jsem to nezvedal,ro vím tak nic neteče ani kapička pod motorem ani zasranej motor ze spodu.Jezdí mi s tim přítelkyně takže to radši nechám zkouknout a vyměnit,nebo,že by to bylo nohami?:D:D:D

Odesláno

No záleží jak to šacuješ finančně ció vyjde levněji,jestli vyměnit silentbloky nebo přítelkyni.

Na každého chlapa vychází tři kousky na světě (jsme v podstatě štvaná zvěř) :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...