Dali32 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Moc sa mi nesmejte som zaciatocnik. Ta opierka nohy sa ako pripevni?Normalne sa to nasrobuje do podlahy? A tie ostatne (plyn,brzda,spojka) sa daju odsrobovat a vymenit za nove? Diky moc ze ste sa nesmiali :potlesk Citovat
robozv Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Dali32 Moc sa mi nesmejte som zaciatocnik. Ta opierka nohy sa ako pripevni?Normalne sa to nasrobuje do podlahy? A tie ostatne (plyn,brzda,spojka) sa daju odsrobovat a vymenit za nove? Diky moc ze ste sa nesmiali :potlesk spojka a brzda - das dole gumovy kryt a nasrobujes, plyn musis prevrtat a nasrobovat, a opierku nohy si myslim musis tiez navrtat a prisrobovat ale to som si neni isty. Pr ake pedale si sa rozhodol? daj sem nazov alebo foto Citovat
buga Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 plyn na 207 s hlinikom je iny ako gumeny, to sa vrta a pri opierke su podstavce naco sa srobuje, ci to uz ma kazda 207 predpripravu na opierku, to uz neviem... aj na 206 som mal predpripravu na opierku, a diery na brzde a spojke, a to bola 1.4 8V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.