Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

jsem tu nový. Mám čerstvě 207 GT. A chtěl bych postupně pár věci na autě upravit.

Jako první i když malinkou změnu bych rád dal opěrku nohy, která zde schází. Uvažuji nad nějakou od MOMO. Tak rád si vyslechnu váše rady a názory. A pokud by jste veděli i o jiných...

Pro představu jak vypadá interiér bez opěrky (pouze ilustrační foto)

15865_800x600x75.jpg

No a opěrky nad, kterými uvažuji:

image3gxl.th.jpg

image4j.th.jpg

imageplm.th.jpg

Tahle má lesklý povrch nejspíše a to se tam hodit nebude

image2nza.th.jpg

Odesláno

Momo je všeobecně super!Vůbec bych se nebál této značky,mají nejenom extrémně nádherné výrobky,ale taky extrémně kvalitní:super

Odesláno

krásný vůz. pokud mohu doporučit tak kup nějakou bez nápisu .v opačném případě kup celou sadu včetně hlavice řazení a pedálů jinak samostatně to bude vypadat že je to dodělávka na jinak seriovém voze i když hezkém.

Odesláno

Moc děkuji za pochvalu Tome Tvůj topic se téměř celý zkoukl a klobouk dolů teda. A přesně takový styl uprav chci preferovat i já. Před tímto vozem jsem měl 306 a tam to spíše bylo o stylingu a učení se co a jak.

A s tou opěrkou je to těžké chci jen kvalitní věci a ne nějaké od benzínky. A ty kvalitní nápis mají skoro vždy. A tak jedině nějakou radu by to chtělo.

Odesláno
Původně zaslal: maiwi

Moc děkuji za pochvalu Tome Tvůj topic se téměř celý zkoukl a klobouk dolů teda. A přesně takový styl uprav chci preferovat i já. Před tímto vozem jsem měl 306 a tam to spíše bylo o stylingu a učení se co a jak.

A s tou opěrkou je to těžké chci jen kvalitní věci a ne nějaké od benzínky. A ty kvalitní nápis mají skoro vždy. A tak jedině nějakou radu by to chtělo.

zkusím něco pohledat;)

Odesláno

Vypadá dobře bych řekl, co ty na to? a kde by se tak dala sehnat? Není to originál Peugeot, myslím že opěrku má verze RC

[upravil dne 27/4/09 maiwi]

Odesláno
Původně zaslal: maiwi

Vypadá dobře bych řekl, co ty na to? a kde by se tak dala sehnat? Není to originál Peugeot, myslím že opěrku má verze RC

[upravil dne 27/4/09 maiwi]

je to origo na 207 gti alespoň podle údajů a je to z USA a vychází to na 2000kč včetně pošty. je to broušený hliník

Odesláno

jj je to originál peugeot a myslím že to pojde najlepšie k tomu čo tam teraz máš lebo to bude identické.Ked niečo iné tak komplet všetko aby to spolu ladilo.Inak ja som si tu opierku kupil nedávno a v peugeote je teraz akcia takže maju zlavy do konca června,myslím:myslim

Odesláno

Dobrá zkusím v pátek zajet do místního Peugeotu a poptám se. Cenu sem počítal něco do 1500, ale asi to tam půjde. Potom se půjde na další věc a tou je bude výfuk.Nicméně finance nejsou u mě nekonečné a tak začnu zatím jen koncovým tlumičem. Koukal jsem na ten MEGAN co máš ty Tome, i na nějaké HKS, ale první rozpaky mám s tím, že jsou to univerzály všechno. A myslím, že lepší bude přímo na tenhle model. Třeba na 306 mám REMUS přímo na ten motor a jsem spokojený i když ono to začalo být až bylo kompletně udělané potrubí.

A ještě Tome koukám, že dost věci máš z USA je s tím nějakým problém. Jak od menších třeba šrouby na kola až po větší.

Odesláno

Superní děkuji moc. Hned jak jí koupím pochlubím se. Nejpozději do pátku. Skočím buď to do Ostravy nebo Frýdku Místku.

A ještě se poptám na takovou blbost v Peugeotu. Sháním nějaké pěkné pouzdro na doklady(techničák, pojistka, emise). A to už je fakt prkotina no.

Odesláno

Tak v tom pouzdru mám jen servisku a příručku, která je zatím ještě francouzsky. Ale doklady chci dát zvlášť.

Jinak ta fotka není mého interiéru. Protože interiér jsem ještě nefotil. Mě chybí do plné výbavy právě ta navigace a CD měnič. Tudíž mám jen palubní počítač. Zatím jsem navigaci nepotřeboval, nicméně v létě asi se po nějaké hodlám poohlednout.

První, ale výfuk a pak se uvidí co dál, plánů je víc než dost. Jen finance by musely být nekonečné no.

Odesláno

no tiez sa snazim zohnat ORIGO pedale na moju 307 ale mam zistene ze kazdy pedal sa kupuje zvlast a stoji \"\" 1500sk\"\" v starych korunach, no tolko za ne nedam aj keby boli jedine snazim sa hladat po vrakoviskach buranych autach no bezvysledne lebo sa davaju iba do CC alebo myslim vybava sport cize ojedenele a poviem ine pedale sa mi moc nepacia lebo sa mi zdaju priliz velke uz som aj rozmyslal ze si ich dam spravit neviete niekto o tychto pedaloch?? kto by ich predal za rozumnu cenu?? alebo skuste prihodit nejake foto ake pedale mate vo svojom aute mozno sa mi nieco zapaci. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...