lukasitn Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 zdravim clenov pisal som tu o pomoc pri opraveni pasov. Moja 206 je po malej buracke pri nej strelil airbag a zasekol bezpecnostne pasu. Tie su v navinutej polohe no nedaju sa vitiahnut su tam zaseknute. Chcem sa preto spztat co sa da s t ym robit ako by sa to dalo opravit popripade co by som tam musel kupit nove aby sa dali pouzivat. auto mi teraz stoji doma kedze sa nemam ako priputat a volant mam opaskovany potom ako som odtial odrezal airbag. potreboval by som to dat dako dokopy az sa mozem vozit. Je to moje prve auto kupil som si ho uz v takomto stave no s tymto si neviem dat rady. Prosim clenou pokial viete ako to opravit popripade co kupit a kde poradte mi dakujem Vam Lukas Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 pasy vymenit, vymenit i pyropredpinace pasu na sedackach a znovu aktivovat jednotku airbagu Citovat
marko306 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 a tak isto samozrejme aj airbagy vymenit. Moznoze sa ti riadiaca jednotka reaktivuje aj sama po vymene. Citovat
lukasitn Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 chcel by som to spravit co najlacnejsie rozmyslal som aj nad variandou dat tam sportovy volant bez airbagu alebo kupit len airbag a pokusit sa to dako doma vymenit len stale by som nevyriesil problem s pasmy popripade si skusim niekde zohnat funkcne pasy s 206 a vymenim ich za druhe Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 zadne polovicni reseni neexistuje, bud budes mit funkcni system airbagu a predpinacu pasu, nebo nic. Citovat
lukasitn Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 a keby si kupim novy airbag aj s pasmi da sa to dat do povodneho stavu? ci s tym treba ist do servisu a zaplatit za to tazke tisice? Citovat
marko306 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 ono sa da nahradit tak, ze kable prepojis odpormi a tym oklames RJ. Ale akymi to ti nepoviem. Niekde sa tu riesili aj zaslepky namiesto airbagov. A najlacnejsie riesenie: vyber ziarovky z pristrojovky:D Citovat
lukasitn Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 jj to ma uz napadlo musim si to dako vyriasit lebo uz sa chcem vozit prave je uz snameho robia sa jej nove brzdy a este pokrcenu kapotu treba vymenit a je to len tie pasy nestastne ja si to rozoberem tie tapaciry vzadu a kuknem sa na to popripade zavolam uja co je elektrikar mozno zosti kde tie odpory dat. Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 no montaz novych dilu zvladnes doma, ale reaktivaci jednotky je treba udelat na programatoru, v CR se to pohybuje tak 500-1000Kc Citovat
marko306 Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 jj ak sa ti to nereaktivuje same tak len servis. Ale zas ani ti airbagy by nemuseli byt drahe. Ked uz to robis pre seba tak to sprav poriadne. Dokopy by ta mohli vist tie airbagy hadam do 200€, ale to je len odhad. Tie odpory davaju vecsinou nepoctivy bazaristi akoze je secko ok. Citovat
lukasitn Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 no to uz mam skusenosti s vybranymi kontrolkami airbagu kamarat si take skoro kupil ja som si ju kupil uz jemne naburanu na predol (kapota, blatnik,drziak svetla) za dobru cenu auto vyuzivam len na take priblizovanie po okoli ziadne dlhe cesty nasiel som tu v inzercii novy airbag tak som chlapikovi pisal co je to este aktualne uvidime vyhadzem tapaciry a kuknem sa na to mojim \"odbornym\"ockom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.