Šalda Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Zdravím všechny lvy:papa Chtěl sem se zeptat ohledně alu kol - co přesně znamenají ty všechny rozměry jako jsou třeba to ET 18 a podobně?rozměry v palcích jako je 16 a rozteč je mě jasná.Díky za odpovědi a jestli tohle téma tady už někde tak se omlouvám,nenašel sem ho. Citovat
Šalda Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Díky moc,to je na mě docela až moc odborný :-) zkusím se tím nějak prolouskat:papa Citovat
NicolasB Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 No musíš přehlídnout ty tabulky a jenom číst ten text a pochopíš to. PS: Mě to taky nějakou chvilku trvalo. Citovat
Šalda Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 jo jo,vpoho,už sem to pochopil,teda doufám :-) a jen tak jaký kola bys doporučil na 16? Citovat
majty Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 ja bych rek, ze takovy ktery budou mit spravny rozmery a budou se ti libit Citovat
Šalda Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Takový jaký se mě budou líbit je celkem jasný,ale myslel jsem jaký rozmšr ET aby pěkně co nejvíc koukali kola ven,třeba nějakých ET 15? a šířku ráfku aby moc nevyčuhoval ven před gumu,abych je hned neodřel o patníky :-) Jinak se mě líbí ty tvoje co máš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.