Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mefe: oryg - jsem nějak dohrali, chci tam dat silnější víš, myslím vykonově aby to lepe hralo zitra na palubce musím rozdelat vyškovy, ale ty myslím i hrajou

Tak nevím, ani jakou značku repro? a tajy v zadnich dveřích mám další, to je hrozny všude samej reprak;)

Odesláno

Já je v zadních dveřích nemám. Z fabriky tam nejsou a ani tam nejsou dotažený kabely. Takže až bude chuť a nálada, tak budu tahat dráty. Origo repra už mám doma, tak jsem zvědavej, jak to bude pak hrát. A na těch vejškovkách co jsou v palubce se nemá nic moc co pos**t. Ty jsou většinou OK. Ještě mi rukama neprošla žádná new405, která by je měla KO. A co se týče značky repráků, tak v 405GL a ve 205 jsou TVM a nedám na ně dopustit. Každej prvně kouká a ohrnuje rypák, co to tam je za no name, ale když to začne hrát, tak jen čumí s otevřenou hubou :D

Odesláno

tak v předních dveřích mám jeden origo a druhý Blaupunkt (akorát má potrhanou blánu..a nejsou prachy na nové repro) jinak tam jsou desítky (cm)...v palubce výškové vůbec nemám akorát tam jsou dráty..a vzadu klasicky pod oknem..Sony X-plod

joo a Mefe...ty 17tky jsi tam narval jak?

Odesláno

Takže rozměry všech originál repráků v new 405 jsou následující:

Plato - 17cm

Zadní dveře - 10cm (ale maj vystouplý úchyty. rozměr mezi úchytama je 12cm)

Přední dveře - 17cm

Palubka - 5cm

[upravil dne 26/4/09 Mef]

Odesláno

KingSpade: 17cm je tam normálně. Mě by spíš zajímalo, jak ti tam hrajou ty desítky, když ti je musí držet max. jeden šroub. Zítra ti můžu udělat foto jako důkaz, že tam jsou 17-ky a seděj tam, jak prdel na hrnec:super

Odesláno

Mef: oukej...já zítra vyfotím ty svoje..(jen doufám že sem se nesekl v číslech)...jinak drží na třech šroubech...no uvidíš na fotce:cool:

Odesláno

no a co by ste dali kluci za repraky, víte jak to je, odešli mě repraky a tedka mi pomalu mava moje radio, takže koukám po nějakych tedka levnych radiach a že bych koupil repro do předu

Ale vubec zase nevím co mám koupit abych nekoupil nějakej šit...

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

jo a ještě jak mám rozdelat vyškače?abych neporejpal mřížku či palubku?

mě to jde normálně na novým modelu vyloupnout..bez požkození

[upravil dne 27/4/09 KingSpade]

Odesláno

Vejškáče jenov vyloupneš i s tou mřížkou. Jde to celkem lehce, ale někdy je horší je tam vrátit:D A kdybych dělal novou muziku do auta, tak bych asi dal repra Sony X-plody a rádio taky Sony. Měl jsem to tak v Citroenu a hrálo to celkem pěkně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...