jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Jelikož můj dlouholetý kamarád Vojta, kterého znáte ze srazů, tentokrát projevit účast nemůže, jsem bez navigátora, tak se ptám, Chcete mě? Jinak auto už mám připravené a naleštěné, viz foto [upravil dne 25/4/09 jarajarda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Hmm, možná bych to vzal, ale v každym případě si udělej výběr, pokud bude někdo pro tebe lepší tak brečet nebudu a pak aby jsi mě nemlátil když to nebude uplně suprový Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Jardo bacha ,Hurvajz krouti madla u dveří Citovat
jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hmm, možná bych to vzal, ale v každym případě si udělej výběr, pokud bude někdo pro tebe lepší tak brečet nebudu a pak aby jsi mě nemlátil když to nebude uplně suprový ÓKá, výběrové řízení- Hurvajz, Hurvajz, Hurvajz, Hurvajz beru Tě dřeváku všema dvěma volšovejma P.S. já volím výletní tempo, takže kroucení madel netřeba Dík, jsme domluvený Citovat
jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Ok, díky za duvěru:D A né že budeš kroutit madlo, jinak Ti převážu provázky od rukou na nohy a naopak :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 No to neuděláš, jinak se totiž ztratíme:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 25. duben 2009 Autor Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz No to neuděláš, jinak se totiž ztratíme:D:D:D Mám takovej pocit, že by bylo divný, kdyby se jeden orienťák bez toho ztrácení obešel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 No sem zvědavej co na nás kluci vymysleli Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 jestli budeš navigator ty Radku , doporučuji kynedril Citovat
jarajarda Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr jestli budeš navigator ty Radku , doporučuji kynedril To na loutky určitě nezabírá a já to neberu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.