Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak neviem ci to mam risknut alebo nie:( skuste sa s tym niekto pohrat vo fotoshope alebo nejako ... len chcem vidiet ako by to ukazalo na ciernej 407micke (sedan) .

Ak by si niekto dal tu namahu a pohral sa s tym tak mu dopredu dakujem.

Odesláno

ja mel vpredu 22 a vzadu mam 12. Mel jsem na aute folie 4 dny a jel jsem do Lipska na autosalon a staveli me nemecky policajti. Jedine co je zajimalo byly folie na prednich oknech a vubec se jim nelibily!! chteli me za ne pokutovat, ale zkusil jsem na ne, ze to byla chyba firmy, ze mi dali tmavsi odstin a ze to budu nechavat predelat. Tak chvili premysleli, pak ze to bude bez pokuty a pak mi to vzal v rohu okna a utrhnul mi asi 5cm kousek,takze jsem tam mel maly klin. A jak jsem prijel domu, tak jsem v garazi ty predni sundal:( jezdim do Nemec i pro naftu, tak uz jsem nechtel nic riskovat, ptz vim, ze radi stoji v Zitave na care a berou velmi radi Cechy. A delam i to, ze jak prejedu caru zhasinam svetla, poradil mi to otec i kamos.Je to takove poznavaci znameni pro policajty, ze muzu byt Cech.

Odesláno

jj jak to ma robo1, tak jsem to chtel! tipuji, ze predek bude neco pres 30.

Ohledne atestu, vsude mam nalepeno i karticku mam, kde je tip vozidla a VIN. Ale Nemce ten predek nezajimal, tak pozor na to!!!!!

Odesláno

Zde moje folie, včetně ATESTu, cena 4500,-Kč, komplet za všechny okna, večer jsem předal auto, ráno vyzvedl hotové:roker

[upravil dne 26/4/09 r.kill]

post-0-14109606458463_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: r.kill

Zde moje folie, včetně ATESTu, cena 4500,-Kč, komplet za všechny okna, večer jsem předal auto, ráno vyzvedl hotové:roker

[upravil dne 26/4/09 r.kill]

ATEST

post-0-1410960645866_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: hudy

ten predek mas nejaky tmavy,ne??

myslím, že je to světlem, jinak zadek je o odstín tmavší.

post-0-14109606461119_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: hudy

a jak to mas procentuelne s propustnosti?

na předních je nejvíce zatmavení co jde, podle zákona, vzadu je o odstnín tmavší

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

tak neviem ci to mam risknut alebo nie:( skuste sa s tym niekto pohrat vo fotoshope alebo nejako ... len chcem vidiet ako by to ukazalo na ciernej 407micke (sedan) .

Ak by si niekto dal tu namahu a pohral sa s tym tak mu dopredu dakujem.

Nasiel som stranku vyrobcu folii, myslim ze to boli 3M-ky kde toto maju spravene ako aplikaciu... vyberies si typ auta... je tam aj Peugeot 407 + farbu a virtualne sa pozries ako zvnutra auta ako to vyzera, tak aj zvonku... :super

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: nsbojovnik

Původně zaslal: Přema

Tak vypadá na černé barvě folie s propustností 20%....:papa

Prema ty ma s folie aj na prednych bocnych sklach alebo sa mi to len zda?

Nezdá.....mám i vepředu 20%

No tak, kamarat to musel strhnut namieste, ihned ako mu to zistili. Je to fakt aspon u nas na Slovensku dost velky problem... Preto ziadne folie dopredu by som asi nedaval.

Odesláno

uz som to tu pisal: na predne dvere je dovolene lepit folie s priepustnostou 70 myslim a je mozne ich lepit na ČÍRE okna cize skoda 120 a lada varburg trabant... inak hrozi konflikt s policajtmi na 100000percent

Odesláno

Ja mam folie SunTek vpredu aj vzadu (HP05). Daval som to robit firme a na zadne okna a kufor mam aj osvedcenie, cena vtedy 4500 Sk, robota cca 3 hod (davaju to bez vyberania skiel, nic nemuseli odmontovat). Dopredu mi radil nedavat, ale chcel som (koli ochrane koze v aute-ked na to svieti cely den slnko je po osetreni strasne rychlo taka vyschnuta a uvedene folie maju UV filter, odvtedy je to lepsie) tak doporucil najslabsie. Odvtedy ma policajti zastavili asi 4-krat a s foliami nikdy ziadny problem (dva krat som ukazoval aj to osvedcenie a v pohode). Na pred sa nikdy nepytali.

0ipqhtujwad7ls87yp0q.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...