Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nejmladší vlastník 407ky

Recommended Posts

Odesláno

407 sice nemám, za půl roku budu \"fóťa\", ale proč někteří z vás řeší, kde kdo na co bere peníze? To fakt je ta naše česká vlastnost starat se o druhý více než o sebe!

Náctiletý kluci se čtyřista sedmama fandím vám a přeju dobrý fleky aby bylo na naftu či béňo nebo údržbu (sám mám různá auta od 21 a vždy jsem si na ně a provoz vydělal sám, žádnej papínek s tučným kontem za mnou nikdy nestál):papa:super

Odesláno
Původně zaslal: punkac

407 sice nemám, za půl roku budu \"fóťa\", ale proč někteří z vás řeší, kde kdo na co bere peníze? To fakt je ta naše česká vlastnost starat se o druhý více než o sebe!

Náctiletý kluci se čtyřista sedmama fandím vám a přeju dobrý fleky aby bylo na naftu či béňo nebo údržbu (sám mám různá auta od 21 a vždy jsem si na ně a provoz vydělal sám, žádnej papínek s tučným kontem za mnou nikdy nestál):papa:super

Ne, tak to neber - neznám tu sice nikoho osobně, ale to asi neměla být závist, to byl asi vtípek ;-)

Dnes je spousta mladých, co si platí vše sami - máme firmy, vlastní byty a vyděláváme třeba trojnásobek toho, co naši řodiče dohromady.

Odesláno
Původně zaslal: punkac

pěkná řeč.....jak říkáš, náš stát je plný \"závistivců\"

Závist = nejhorší česká vlastnost

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Myslím že je jedno jak je kdo starej,ale na kolik se kdo cítí.Je mi čtyřicet cítím se na dvacet a tohle auto je krásný a to je to hlavní ne.

Odesláno

Ve dvaceti ctyristasedmu ??? Za svoje prachy ? To jste dostavali od narozeni kapesny dva litry mesicne a davali si ho cely stranou ne ?? :roll:D

Guest dreamtalks
Odesláno

no tak se tak nedivte kde na to berou. Dostat se k praci neni problem. Nemaj problemy s bydlenim, treba je ktomu jeste krmi rodice atd. Tudiz vydaje na zivot minimalni. Ja v jejich veku jsem jeste bydlel doma. Prispival to jo, ale i tak mi zbylo 75% z vyplaty. Leasing nebo uver kolem 5-8.000 se da krasne utahnout.

Sorry za OffTopic, ja jen chtel pomoct vysvetlit, kde ti kluci na to berou. :roker

Odesláno

Pravda mel jsem vic pocitat a premyslet nez jsem to sem napsal :) .... No nic, tak uz nebudem rusit prubeh puvodni diskuze, co :)

Odesláno

Jinak co mam 407 od ledna,tak jsem nemel zatim zadny problem,najel jsem 15tisic - co jsem menil,tak akorat predni cepy a samozrejme rozvody a olej hned po koupi,ale s tim jsem pocital:)

Odesláno
Jinak co mam 407 od ledna,tak jsem nemel zatim zadny problem,najel jsem 15tisic - co jsem menil,tak akorat predni cepy a samozrejme rozvody a olej hned po koupi,ale s tim jsem pocital:)
Takže cenově půlka feldy:D:D
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Mě je 33 a auto mám asi 3 měsíce. Původně jsem měl polského fiata 1500, potom jsem koupil Formana RV 1994, toho mám dodnes jako druhé auto. Ten je na údržbu nejlepší a stále slouží :)

Taky nevím do které kategorie patřím :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...