lukasitn Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 zdravim clenou klubu som cerstvim majitelom peugeota 206 99 rocnik a mam problem s pasmy ktore su strelene a nedaju sa vytiahnut su zaseknute s dovodu strelenia airbagu chcem sa spytat ci nepozna niekto daky sposob ako pasy odistit aby sa dali nadalej pouzivat prosim ak niekto poznate vychodisko s tejto situacie pomozte mi dakujem Citovat
Qcko Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 No ak mas strelene pyropatrony, tak sa obavam ze tie treba dat nove, vratit sa uz nedaju:( Citovat
Kajo Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 cize ti vobec nejdu vytiahnut pasy??? a takto jazdis? Citovat
marko306 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Myslis putka co idu od sedacky asi. Zapinat sa ti musia dat, akurat pri moznej buracke sa ti nenapnu. Teraz tie pasi fuguju ako klasicke. Je tam piropatron a tak sa mi zda, ze tam ti pomoze len vymena piropasu. Kontrolky ti svietia? Ak nie tak mas bud vybratu ziarovku z pristrojovky alebo co ti vedu kabliky do sedacky tak niekde(pravdepodobne pod sedackou) su seknute a prepojene odporom. Citovat
Supersonic Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 No co se týče pásů, tak pyropatrona vždy pás chytne, aby jsi trefil airbag tak jak máš a neustřelil Ti hlavu, ale každopádně by to mělo po čase povolit a pásy by se měli dát znovu použít, ovšem jako klasické, tzn. jezdit s takovými pásy a aktivním airbagem, to je fakt o hubu:bojim Jak píše Marko306, co na to přístrojová deska?? Žádná signalizace? Pokud ne, čeká Tě hledání závady od kabelů až po řídící jednotku. A nevím jak u peugeotů, ale u renaultu jsem viděl takhle seklé pásy a museli komplet ven:mrk Jinak vítej v klubu a příště dotaz do sekce \"servis\":super:aut Citovat
vlado-.m Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Neviem ako na Peugote ale na Fabii sa dali pasy opravit aby samonavijali po streleni patrony. Bolo treba rozobrat a vybrat ci orezat odtial take plastove koliesko ktore zabezpecuje dotiahnutie pasu po streleleni patrony, ono sa totiz roztocenim trochu zdeformuje a potom to drhne a pas sa sam nenavinie. Inak je to kusovka, po streleni vymenit cele. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.