Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim clenou klubu

som cerstvim majitelom peugeota 206 99 rocnik a mam problem s pasmy ktore su strelene a nedaju sa vytiahnut su zaseknute s dovodu strelenia airbagu chcem sa spytat ci nepozna niekto daky sposob ako pasy odistit aby sa dali nadalej pouzivat

prosim ak niekto poznate vychodisko s tejto situacie pomozte mi

dakujem ;)

Odesláno

Myslis putka co idu od sedacky asi. Zapinat sa ti musia dat, akurat pri moznej buracke sa ti nenapnu. Teraz tie pasi fuguju ako klasicke. Je tam piropatron a tak sa mi zda, ze tam ti pomoze len vymena piropasu. Kontrolky ti svietia? Ak nie tak mas bud vybratu ziarovku z pristrojovky alebo co ti vedu kabliky do sedacky tak niekde(pravdepodobne pod sedackou) su seknute a prepojene odporom.

Odesláno

No co se týče pásů, tak pyropatrona vždy pás chytne, aby jsi trefil airbag tak jak máš a neustřelil Ti hlavu, ale každopádně by to mělo po čase povolit a pásy by se měli dát znovu použít, ovšem jako klasické, tzn. jezdit s takovými pásy a aktivním airbagem, to je fakt o hubu:bojim Jak píše Marko306, co na to přístrojová deska?? Žádná signalizace? Pokud ne, čeká Tě hledání závady od kabelů až po řídící jednotku.:super A nevím jak u peugeotů, ale u renaultu jsem viděl takhle seklé pásy a museli komplet ven:mrk Jinak vítej v klubu a příště dotaz do sekce \"servis\":super:aut

Odesláno

Neviem ako na Peugote ale na Fabii sa dali pasy opravit aby samonavijali po streleni patrony. Bolo treba rozobrat a vybrat ci orezat odtial take plastove koliesko ktore zabezpecuje dotiahnutie pasu po streleleni patrony, ono sa totiz roztocenim trochu zdeformuje a potom to drhne a pas sa sam nenavinie. Inak je to kusovka, po streleni vymenit cele.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...