Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Havlíčkův Brod - info o uzavírkách

Recommended Posts

Odesláno

Béďo a neměl by jsi tam info, kdy už konečně Kolín bude mít obchvat? Pokaždé když k Vám jedu, tak Kolín je horší než magistrála v Praze:aut Pak kolem Čáslavi a Golčova Jeníkova je to pohoda:super Ale Kolín vždy jak jedno velké parkoviště:blicismajlik A ještě něco, chystám se teď opět na cestu a zajímalo by mě, jestli jsou silnice pořád v tom super stavu po zimě...V těch dírách by si zlámal hnáty i mamut:aut

Odesláno

O Kolinu mi nemusis povidat, jezdim tam kazdy tyden xkrat a je to des. :roll Obchvat uz tam planujou 40cet let a porad nic. Co jsem ale slysel naposledy tak snad by mel byt hotovy 2011, neco uz tam totiz smudlaj tak snad to vyjde. Co se stavu silnic tyce tak ty nejvetsi diry u Caslavi jsou zalepeny, porad jich tam je ale dost mensich. Jinak to celkem jde. :roker

Odesláno

na začátku Kolína ,od Prahy,se už něco pomalu,ale jistě rýsuje. Předchvilkou jsem se z něj vrátil a docela to bylo i průjezdné. Ale většinou co jezdíme odpoledne no tak to je občas hrůza.:aut

Odesláno

No pátek odpoledne to je fakt síla...!!!

To Béďa: naposledy když jsem jel, tak nejhorší díry byly v úseku Nová Ves - Vilémov, to byla fakt síla. Když jel kolem mě borec s 815kou a vlekem, ozvala se po najetí do díry taková rána, že jsem si myslel že právě přišel o nápravu:D

Odesláno

Upřesnění:

- ul.Masarykova směr od Kolína uzavřeno do 15.9. (podchod)

- omezení na křižovatce:od Kolína můžete pouze na Humpolec a od Žďáru n.Sázavou můžete pouze na Jihlavu(rozšiřuje se křižovatka)

- dále se plánuje uzavření náměstí a \"Černého\"mostu směrem na Polnou.......nevim od kdy

PŘÍJEMNÉ CESTOVÁNÍ:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Supersonic: jo tak tyhle diry myslis, no ty uz jsou taky zalepeny takze ted misto diry tam je hrbol :D

Fajn, takže místo toho abych tam nechal nápravu, tak pojedu jak na nastydlé koze:D Ale i tahle zpráva je lepší než nic...Přepokládám, že to dělali studenou emulzí, takže příští jaro stejný scénář, co:mrk:aut

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Upřesnění:

- ul.Masarykova směr od Kolína uzavřeno do 15.9. (podchod)

- omezení na křižovatce:od Kolína můžete pouze na Humpolec a od Žďáru n.Sázavou můžete pouze na Jihlavu(rozšiřuje se křižovatka)

- dále se plánuje uzavření náměstí a \"Černého\"mostu směrem na Polnou.......nevim od kdy

PŘÍJEMNÉ CESTOVÁNÍ:D

Nějak nevím, co Ti na to napsat, mám takové smíšené pocity ve smyslu že Kolín nechci dlouho vidět...:bojim:super Ale i tak díky za info:D:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Přepokládám, že to dělali studenou emulzí, takže příští jaro stejný scénář, co:mrk:aut

Je to tak, zadne velke frezovani ani nic podobnyho, trosku asfaltu pocukrovanyho sterkem a je hotovo. A to meli posledni dve zimy temer bez snehu, takze prachy na udrzbu by urcite mit meli. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...