Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jde o to, jestli ty li?áky nejsou kleplý. Těm stačí málo. Na našich silnicích to není problém. Plecháče na rozdíl od li?áků přece jen trochu pruží, takže si toho nechají víc líbit. Taky na to mají vliv pneu. Čím nižší profil, tím pneu zase míň pruží. Atd.

Odesláno

Já jsem byl taky nažhavenej do 16\", nebo 17\" ráfků s pneu s nižším profilem, ale bylo mě to rozmluveno, no a pak když jsem viděl ty cenové rozdíly, tak jsem tomu i uvěřil.

Odesláno

A máte u těch neorigo peuge?áckých hliníkáčů distanční kroužky nebo jak se to jmenuje? Já měl na starým autě ten samý problém s hliníkáčema a jeden maník v pneuservisu mi to vysvětlil, dal tam ty kroužky a bylo to ok. Kolega koupil oktávku+nový hliníkáče, byl 3x na převážení, už z toho byl nasračky, koupil kroužky a je spokojenej. Jde údajně o to, že kolo musí přesně pasovat na středové osazení bubnu. Dopasovat to přesně přes šrouby nejde, ale můžete si s tim zkusit pohrát a pěkně postupně pomalu a křížem utahovat šrouby, mohlo by se to trochu zlepšit. Snad jsem to napsal trochu srozumitelně.

Odesláno

Napsal jsi to srizumitelne, ale nechce se mi verit, ze by na to neprisli v tom servise. Jinak jak jsem psal, ze jsem to poslal primo francouzum, tak zahajili hru - predam te daaaaal -, mam napsat jmeno dealera a pseat na jinou adresu.

Odesláno
Napsán autorem lamancha

Napsal jsi to srizumitelne, ale nechce se mi verit, ze by na to neprisli v tom servise. Jinak jak jsem psal, ze jsem to poslal primo francouzum, tak zahajili hru - predam te daaaaal -, mam napsat jmeno dealera a pseat na jinou adresu.

Jestli to bylo v autorizovaným servise, tak se tomu ani moc nedivim, provedli nějakou standardní proceduru (kontrola vyvážení, kontrola stavu návravy) a pak to svedli na neorigo hliníkáče, jinak by si technik nevydělal. To ti spíš poradí někdo v malým soukromým servise (taky ne vždycky) a to i když z toho pro něj nic nekouká, je to pro něj otázka \"profesionální cti\". Vycházím z vlastních zkušeností. A zcela logicky, jestli to dělají jen ty nový hlíkáče (na plechu to bylo ok), tak je chyba v jejich uložení na autě nebo jsou křivý z výroby nebo jsou blbý ty gumy co na nich jsou.

Odesláno

me vybruje volant pri akceleraci, ale to je od ohleho cepu u spodniho ramene na leve strane, takze se ted bude davat new

a s litima kolama sem nikdy problem nemel, ze by volant vybroval, a to nesjou origo pežot

Odesláno

zde odpoved z www.peugeot.com

We advise you to contact the supplier who sold and installed your new

alloy-wheels and the tyres. As supplier of these products they have

the contractual relationship with you and they have the obligation to

resolve the vibration problem, which is directly linked to the fact that they

have installed other wheels and tyres

jasne ? my v pezoutu zanic nemuzeme, to vyrobce gum a disku je povinen je tam dat tak aby nevibrovaly. Howgh, tva mana. Nu coz zkusim to v pneuservise. Ze by pomohl Vasenda ??;)

Odesláno

to lamancha: tak jak to teda máš s hliníkáčema? sedí ti presně na středový osazení bubnu nebo je tam nějaká vůle? Jestli ji tam máš, tak by ti nohli pomoct tam, kde jsi tu hlínu kupoval. Jestli to sedí perfektně (při nasazení kola s nim musíš trochu zakroutit aby sedl na osazení) tak fakt nevim. Ale tipuju, že a) je správně.

Odesláno

ja to tam nenasazoval, takze nevim nakolik tam vule byla nebo je a momentalne jsem rozlitany takze nemam tam cas zajet, budu muset vydrzet az do srpna, pak se ozvu jak jsem dopadl.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky se pridam ..... me vibruje volant asi tak od 110 km/h, ale mam plechove disky. Auto je nove, mam najeto asi 650 km :)

V servisu mam slibeno preventivni vyvazeni kol. Myslite ze to pomuze?

Diky

[Editován dne 14/8/04 marca]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...