Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

co by ste povedali na paintball?

bol som par krat hrat ( www.paintballkosice.sk ) a zda sa mi to dobre odreagovanie..

ak by sa naslo dost hracov a vieme sa dohodnut na termine tak by to bolo super :)

minimalny pocet hracov je 6, max 50 ;)

kto by mal zaujem ist?

[upravil dne 4.5.2009 PnR]

Odesláno

To je skoda, aj ked teda sa mi to nezda ze by sa par ludi na to nenaslo.

U nas sme to troska rozbehli 2 ludia a uz sa tolko ludi namotalo ze kazdy mame vlastne zbrane a vystroj a vzdy ideme hrat tak 12-16 a viac ludi :papa

Odesláno
Původně zaslal: PnR

s cim hrate? :)

ja som doteraz mal mr1, teraz som poriesil electru dx..

Ja som zacinal s ICONom a nemozem na neho povedat kriveho slova, teraz mam SP1 ale ta uz trocha neposlucha.

MR1 je celkom OK, este lepsia MR2.:papa

Odesláno

sp1 som chcel tiez, no nakoniec som skoncil pri mr1. podla mna najlepsia zbran pre zaciatocnika, dokazes ju rozobrat za 10sekund aj na ihrisku :P

chodievate aj na nejake akcie?

btw: akurat cez vykend mi dorazila vzduchova flasa :)

[upravil dne 27.4.2009 PnR]

Odesláno

škoda že to není blíž.

jinak ke značkovačům: je pravda že spydera rozebereš na hřišti hned (často docela nutnost- bráchovo přítule ho má a je to děs), ale tippmanna (máme 4 kusy) jsme za půl roku rozebrali jen jednou a to čistě ze zvědavosti (ale je fakt že to není na 10 sekund, ale tak na 10 minut)

:xvul

Odesláno

s mrkom som este nemal problem, rozoberal som ho len koli cisteniu. electra neviem, hral som zatial len jednu hru ale +- su vsetky spydre vo vnutri rovnake takze by nemal byt problem snad..

inak tipmanny su kvalitne.. v pozicovni kde hravame maju 98cky a chlapik na nich obcas vymeni tesnenia naolejuje a to je tak vsetko.

akurat tiez cez vykend menil jeden znamy po 3 rokoch pouzivania na 98c bolt, lebo ho mal uz vyjazdeny.

Odesláno

tak na PB by som siel aj ja!!! len skoda ze je to vychod SR, bolo by fajn, keby sa nieco uskotocni aj nieco za zapade SR, to by bolo blizsie aj pre nasich ceskych bratov!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...