Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vadi vam slovencina na ceskom fore  

1. 1. Vadi vam slovencina na ceskom fore

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

A este vsetci hovoria ten Pariz a vy ta Pariz.

A vacsina sveta ked niekto v nejakom sporte skoruje krici goool a vy branka :D:roker:super

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Jediný co mi vadí na slovenčtině jsou jiný názvy měsíců a dnů (to se to tu moc nevyskytuje). Mám kolikrát problém přelouskat i co je to April :mad::D

PS.: Češi, jestlipak víte co je to čučoriedka a ťava (doufám že jsem to napsal správně :)) a žádný googlování :bacha:D

No ja to vim, a myslim že tam máš chybu, čučorietka by myslim měla být s T. Jinak mam asi 2,5 litru slovenské krve teda

[upravil dne 23/4/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

A vacsina sveta ked niekto v nejakom sporte skoruje krici goool a vy branka :D:roker:super

O \"tej Paříží\" vím :) Taky hodně lidí řiká \"ta hřídel\". Ale s tou brankou si nejsem jistej :myslim

Odesláno

ze by boruvka a velbloud(a nemam tucha jestli jendonebo dvouhrbej, pac ani nevim, kterej z nich je dromedar)

s mesicema se me kolegyne slovenka ptala, proc mame v cestine duben, ale 1.4. je april, proc mame kveten, ale 1.5. je 1.máj.....nevim jak moc uspokojivy byla ma odpoved :D

Odesláno

A nebo palindromy (čtou se z obou stran stejně):

Jelenovi pivo nelej

Báře jede jeřáb.

Nevypusť supy ven. a tad dále.

Jo a ještě jsem nedávno zjistil že když si pospátku řeknete \"kabát\" tak vám to tá \"tabák\" (když pominu tu čárku nad A :))

Odesláno

Já jen že sem si všim (shodou okolností u slováků) že měli v příspěvku napsáno \"modely\" s měkkým \"I\". Tak jsem chtěl vědět, jestli je to shoda náhod, nebo jen hrubka :)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak napr Cesi maju aj tá Olomouc ak sa nemylim, maju to podobne ako Frantici, tiez vsetko inak:D

Ale kaslat na to, kazdy jazyk (okrem madarciny a francuzstiny:aut) ma svoje krasne miesta a myslim si ze prave cestina a slovencina patria medzi najkrajsie jazyky na svete (resp. zastavaju prve 2 miesta:D)...

aka: toto som akosi nepochopil:myslim

provaz x porvaz???

[upravil dne 23.4.2009 Qcko]

Odesláno

Ucil som sa ju 4 roky a ziskal som k nej zdravy odpor:D...inak na franine je krasne aspon to, ze clovek moze aj nadavat a znie to ako recitacia:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...