Ivona Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Při kolika stupních se má spínát sahara? Nemám klimu, mám jen jednu vrtuli před chladičem a dneska jsem chtěla zkusit jestli mi sahara jde, protože jsem jí za rok co auto mám ještě neviděla točit se. Nechala jsem auto zahřát asi na 100 a sahary nic , zahřívat víc se bojím, protože mám svařenou hlavu. Budou to pojistky? A kde má sahara pojistky? V motoru nebo pod volantem? Citovat
sowik Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Mne ventilátor spína zhruba pri 90 stupňoch (1.6 HDi). Tých 100 stupňov asi nebude v poriadku. Nemám s touto závadou skúsenosti, ale okrem poistiek to môže byť spínač ventilátora, alebo samotný ventilátor. Citovat
Ticcino Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 1.6 16V, spíná mi to kolem 90. Pojistky jsou v motorovém prostoru. Jsou jinak označené v modelu před a po faceliftu. Tabulka od sowik, je na model před faceliftem, čili na ten tvůj. Citovat
shark734 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 zdravim...mam taky isty problem...auto mam uz 2 roky a nespominam si ze by sa mi tocila sahara a predcasom som mal havariu a tak neviem kde moze byt chyba...poistky v motorovom priestore som premeral a nenasiel som nic.....saharu som napojil priamo na akumulator a roztocila sa...nevie kde moze byt chyba... mam p307 2.0HDi 66kw 2001 Citovat
Martinsk Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Mne spína ventilátor chladenia na Partnerovi (2,0 HDi 66 kW) okolo 100°C. A ide veľmi potichu, tak že ho ani moc nepočujem. Inak môže byť aj poškodený teplotný snímač, ktorý spína ventilátor chladenia. (Opravte na, ak sa mýlim ... ) Citovat
Tortugas Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Tak me spina tesne po 100 a take jsem si chvili myslel, ze nefunguje, jak bezi potichu. Citovat
Ivona Odesláno 10. srpen 2009 Autor Odesláno 10. srpen 2009 Tak myslíte, že to mám risknout a zahřát to ještě víc jak na 100? Do kolika stupňů je to ještě pro motor bezpečné a nehrozí, že se něco stane? Pojistky jsou dobré a sahara jde na diagnostice spustit [upravil dne 10.8.09 Ivona] Citovat
pastorek Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Na tvojom motore by mal byť ventilátor ovládaný priamo od riadiacej jednotky motora. Zahriať sa to môže cca do 115 - 120 stupňov a ešte nebude vrieť chladiaca zmes. Mala by si tam mať dvojrýchlostný vetrák s dvomi relátkami a predradeným odporom. Prinajhoršom skús nájsť elektrikára ktorý dokáže nasimulovať spínanie relátok. Je možné že ti funguje iba vysoká rýchlosť a preto sa to pri 100 nespustí. Citovat
stehla66 Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 s tou saharou,můžeš tam mít špatné relátkoa proto ti to vůbec nespíná.mě jela jen na jednu rychlost,nové relátkoa je to ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.