Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, montoval niekto z Vas uz repliku spojleru na svojho milacika 407-ku? Hovorim o sedane a spojleri na zadnom kufri. Strasne mi ten spojler vzadu chyba, no nejakych 8000 Sk za original je dost, a jeho replika vyjde asi na 3000 Sk. Mate s tym nejake skusenosti? Su nejake rozdiely pri montazi repliky a montazi originalu? Su tvarovo odlisne? Aky je vlastne medzi nimi rozdiel??

Diky

Odesláno

jj myslel som repliku. Keďže ide o repliku dizajnovo by mali byť úplne rovnaké. čo sa týka kvality, replika je laminát, originál zrejme nejaký plast a samozrejme značka preto tá cena.

Odesláno

asi uz radsi krídlo nechci.predtim jsem mel primeru s křídlem.delali me to v servisu a po 4 lrtech me to okolo uchycení šroubama do kufru zacalo pekne reznout az tam byly pekny bubliny.a to byl sroubovany a jete lepeny takze to neslo sundat a opravit.

Odesláno
Původně zaslal: mora

asi uz radsi krídlo nechci.predtim jsem mel primeru s křídlem.delali me to v servisu a po 4 lrtech me to okolo uchycení šroubama do kufru zacalo pekne reznout az tam byly pekny bubliny.a to byl sroubovany a jete lepeny takze to neslo sundat a opravit.

Tak to sa mi nechce verit. Asi si to nemal dobre urobene... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

jj myslel som repliku. Keďže ide o repliku dizajnovo by mali byť úplne rovnaké. čo sa týka kvality, replika je laminát, originál zrejme nejaký plast a samozrejme značka preto tá cena.

A ty by si si dal namontovat repliku spojleru na svoje auto?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Chcelo by to vidieť na živo čo je to za kvalitu.

No to ano, ale asi by sme rozdiel nespoznali, len ido o to kolko by to vydrzalo.

Odesláno

Jj zadní spojlér vypadá náramně. Ale asi bych se taky bál vrtat do karosérie. Zprvu to bude vypadat senzačně ale co po zimě, kdy se okolo dostane voda a zmrzne.... led co vím z fyziky rozpíná tak se někde udělá skulinka a už tam zatýká a když je narušený lak s karosérií je to otázka času kdy to začně dělat neplechu. Asi bych si vše dvakrát rozmyslel než bych začal rvát šrouby do karosérie:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...