Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar ve spolek!

Poměrně často se tu objevují tipy na závady všech možných silentbloků. S některými bych si taky rád pohrál. Zkusil jsem hledání ale nenašel jsem co jsem hledal.

Rád bych soubor rad a nejlépe i s obrázky jak na ně, na potvory gumokovový. Lze vůbec uvažovat nad výměnou doma se standardním kutilským vybavením a dovednostmi?

Díky

Odesláno

tam obrázek těch silentbloků

Ty silentbloky se dají celkem snadno vyměnit i doma, ale s kutilským náředím těžko...Chce to malý ruční lis, nebo aspoň

větší svěrák, spolehlivý zvedák pro odlehčení agregátu a různé nářadí a klíče. Na ten hlavní silentblok motoru u rozvodů

je dobré si udělat spec. klíč-- nebo si ho půjčit. Jde ale povolit i sekáčem plus kladivo.:super

ten odkaz nejde--nevím proč :roll

[upravil dne 21/4/09 ozzy1956]

Odesláno

Díky. No šlo mi právě o to o jaké vybavení dílnu rozšířit a je.li to myslitelné. Taky jak na to. Na co si dát bacha, poučit se co se komu už nepovedlo abych nešel stejnou cestou a podobně. Nebo např. Jakej přípravek kdo použil na kterej silentblok a jak to šlo. Někdo tu dělal silentblok na zadní nápravě pomocí přípraku s šroubem, už jsem to ale nenašel a nebyly tam myslim ani tehdy míry toho přípravku. Taky jestli někdo nedělal doma silentbloky na předních ramenech atd.

Zdar!

Odesláno
Původně zaslal: Volfino

Díky. No šlo mi právě o to o jaké vybavení dílnu rozšířit a je.li to myslitelné. Taky jak na to. Na co si dát bacha, poučit se co se komu už nepovedlo abych nešel stejnou cestou a podobně. Nebo např. Jakej přípravek kdo použil na kterej silentblok a jak to šlo. Někdo tu dělal silentblok na zadní nápravě pomocí přípraku s šroubem, už jsem to ale nenašel a nebyly tam myslim ani tehdy míry toho přípravku. Taky jestli někdo nedělal doma silentbloky na předních ramenech atd.

Zdar!

Nu ja budu delat takovou mensi GO zadni napravy hned jak bude cas a dva dny vkuse. Napravu rozebrat sundat je sranda horsi je vymena tech silentbloku ale co mi rikal Oddie kdyz jsem u nej kupoval par veci tak to jde bezproblemu s tim sverakem ale u motoru nevim bavili jsme se o naprave na zadku..;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...