Volfino Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Zdar ve spolek! Poměrně často se tu objevují tipy na závady všech možných silentbloků. S některými bych si taky rád pohrál. Zkusil jsem hledání ale nenašel jsem co jsem hledal. Rád bych soubor rad a nejlépe i s obrázky jak na ně, na potvory gumokovový. Lze vůbec uvažovat nad výměnou doma se standardním kutilským vybavením a dovednostmi? Díky Citovat
alternativ Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Dovolil bych si doporucit knizku Jak na to Peugeot 406:) Onehda jsem tady nekde daval odkaz... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 tam obrázek těch silentbloků Ty silentbloky se dají celkem snadno vyměnit i doma, ale s kutilským náředím těžko...Chce to malý ruční lis, nebo aspoň větší svěrák, spolehlivý zvedák pro odlehčení agregátu a různé nářadí a klíče. Na ten hlavní silentblok motoru u rozvodů je dobré si udělat spec. klíč-- nebo si ho půjčit. Jde ale povolit i sekáčem plus kladivo. ten odkaz nejde--nevím proč [upravil dne 21/4/09 ozzy1956] [upravil dne 21/4/09 ozzy1956] [upravil dne 21/4/09 ozzy1956] Citovat
pavloucha Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 smaž z konce odkazu \"--je\" a už půjde Citovat
Volfino Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 Díky. No šlo mi právě o to o jaké vybavení dílnu rozšířit a je.li to myslitelné. Taky jak na to. Na co si dát bacha, poučit se co se komu už nepovedlo abych nešel stejnou cestou a podobně. Nebo např. Jakej přípravek kdo použil na kterej silentblok a jak to šlo. Někdo tu dělal silentblok na zadní nápravě pomocí přípraku s šroubem, už jsem to ale nenašel a nebyly tam myslim ani tehdy míry toho přípravku. Taky jestli někdo nedělal doma silentbloky na předních ramenech atd. Zdar! Citovat
stalmik Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Volfino Díky. No šlo mi právě o to o jaké vybavení dílnu rozšířit a je.li to myslitelné. Taky jak na to. Na co si dát bacha, poučit se co se komu už nepovedlo abych nešel stejnou cestou a podobně. Nebo např. Jakej přípravek kdo použil na kterej silentblok a jak to šlo. Někdo tu dělal silentblok na zadní nápravě pomocí přípraku s šroubem, už jsem to ale nenašel a nebyly tam myslim ani tehdy míry toho přípravku. Taky jestli někdo nedělal doma silentbloky na předních ramenech atd. Zdar! Nu ja budu delat takovou mensi GO zadni napravy hned jak bude cas a dva dny vkuse. Napravu rozebrat sundat je sranda horsi je vymena tech silentbloku ale co mi rikal Oddie kdyz jsem u nej kupoval par veci tak to jde bezproblemu s tim sverakem ale u motoru nevim bavili jsme se o naprave na zadku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.