zzipCZ Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 zdarec chci si dodělat osvětlení prahu a potřebuju poradit jak na to:D přípravu tam podle prvotního prozkoumání nemám a mám dojem že o tom tu někdo psal tak poradte jak na to:myslim díííky budu vděčnej za jakoukoli konstrukční radu než na to vletim:D:D:bacha [upravil dne 20/4/09 zzipCZ] [upravil dne 20/4/09 zzipCZ] Citovat
Burisek Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 myslím že tu existuje talčítko \" HLEDÁNÍ \" tak bych nejprve zkusil to Citovat
zzipCZ Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 jo to tlačítko hledání je na dvě věci:ticho Citovat
kobr Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: zzipCZ jo to tlačítko hledání je na dvě věci:ticho Kdyby se lidi sjednotili dávat názvy dotazů v 1. pádě jednotného čísla, například \"náprava\" by to bylo k něčemu a ne na houno Citovat
Burisek Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 jj taky si myslím že to hledání není na hovno..... zatím jsem vždy co jsem potřeboval našel..... Citovat
OldtimerMan Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: zzipCZ zdarec chci si dodělat osvětlení prahu a potřebuju poradit jak na to:D přípravu tam podle prvotního prozkoumání nemám a mám dojem že o tom tu někdo psal tak poradte jak na to:myslim díííky budu vděčnej za jakoukoli konstrukční radu než na to vletim:D:D:bacha Jak jako osvětlení prahu? myslíš to napůl červené a na půl bílé světýlko co je ve dveřích a svítí když se otevře? [upravil dne 20/4/09 OldtimerMan] Citovat
zzipCZ Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 [quote Jak jako osvětlení prahu? myslíš to napůl červené a na půl bílé světýlko co je ve dveřích a svítí když se otevře? [upravil dne 20/4/09 OldtimerMan] přesně to akorát nebude origo světýlko:super Citovat
zzipCZ Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 tak nikdo nic to mě neříkejte všichni si tam dávají osvětlení toho a tamtoho a todle nikdo neví:nevim Citovat
El-Chio Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 u mna ked vystupuju z auta tak nohavicami utieraju spinavy prah, takze mne to len vyhovuje, ze tam to osvetlenie nie je Citovat
stalmik Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: zzipCZ tak nikdo nic to mě neříkejte všichni si tam dávají osvětlení toho a tamtoho a todle nikdo neví:nevim napojis to treba na spinac osvetleni interieru.. u kazdych dveri.. nebo si natahni drat od zarovky osvetleni interieru do kazdych dveri nebo do prednich proste tam kam chces a zapoj svetlko Citovat
Kekros Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: stalmik napojis to treba na spinac osvetleni interieru.. u kazdych dveri.. nebo si natahni drat od zarovky osvetleni interieru do kazdych dveri nebo do prednich proste tam kam chces a zapoj svetlko Přesně tak, pár lidí tu má zapojené světýlko v klikách, já měl i pod dveřma, abych viděl, kam v noci šlapu. Zkus si někde sehnat sklíčko, nebo čirej plast z čeho se ten kryt světla skládá, aby to nějak taky vypadalo:) a pak to už někam napojíš Citovat
zzipCZ Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 světýlka mám z vektry ale nevím jak to napojit nebude to tak jednodoché jak jsem myslel na tom spínači v klice není 12V ani nikde jinde ve dveřích jsem nenašel:bojim to bych musel do každých dveří tahet 12V to by se dalo ale nevím jestli mužu použít ten spínač v klice:myslim na něm jsem něco namněříl ale jen nějaký minimum no nejsem zrovna eletrikář všechno to de přes to zas... BSI:bacha Citovat
Guest servisman Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 co chceš řešit zapoj to na světla interiéru jak otevřeš dveře tak se rozsvítí a svítí i otevření dveří .Jen to chce přemýšlet hlavou co a jak:aut Citovat
zzipCZ Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 no jo jen že to bych musel tahat dráty pocelým autě ale ono to tak nakonec asi dopadne:o Citovat
Kekros Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: zzipCZ no jo jen že to bych musel tahat dráty pocelým autě ale ono to tak nakonec asi dopadne:o zase tolik drátu od vnitřního osvětlení to nebude neboj . Ale od spínače ve dveřích by to bylo ještě kratší Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: zzipCZ no jo jen že to bych musel tahat dráty pocelým autě ale ono to tak nakonec asi dopadne:o zase tolik drátu od vnitřního osvětlení to nebude neboj . Ale od spínače ve dveřích by to bylo ještě kratší presne tak.. ja to resil prvni variantou a to je kabely primo od zarovky.. Mam pokoj a trvalo mi to asi hodinu cely.. Jenom ja jsem nedelal podsvetleni dveri ale podlahy v aute.. Citovat
papa Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Tak, světla ve dveřích namontovány. Řeknu vám byla to ale d.....a protáhnot káble do dveří přes tu gumovou chráničku, hlavně u řidiče. Citovat
papa Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 kabely jsem tahal z interiového osv..Vodiče jsem našel v A sloupku. + pol je stále pod napětím žlutý drát, a na šedém se objeví - a pak slábne až zmizí. Citovat
papa Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Dveře u řidiče. Natáhl jsem si i nějaké rezervy na pozdější montáž dovírání oken při zamknutí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.