Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec chci si dodělat osvětlení prahu a potřebuju poradit jak na to:D přípravu tam podle prvotního prozkoumání nemám a mám dojem že o tom tu někdo psal tak poradte jak na to:myslim díííky budu vděčnej za jakoukoli konstrukční radu než na to vletim:D:D:bacha

[upravil dne 20/4/09 zzipCZ]

[upravil dne 20/4/09 zzipCZ]

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

jo to tlačítko hledání je na dvě věci:ticho

Kdyby se lidi sjednotili dávat názvy dotazů v 1. pádě jednotného čísla, například \"náprava\" by to bylo k něčemu a ne na houno

Odesláno

zdarec chci si dodělat osvětlení prahu a potřebuju poradit jak na to:D přípravu tam podle prvotního prozkoumání nemám a mám dojem že o tom tu někdo psal tak poradte jak na to:myslim díííky budu vděčnej za jakoukoli konstrukční radu než na to vletim:D:D:bacha

Jak jako osvětlení prahu?:myslim myslíš to napůl červené a na půl bílé světýlko co je ve dveřích a svítí když se otevře?

[upravil dne 20/4/09 OldtimerMan]

Odesláno

[quote

Jak jako osvětlení prahu?:myslim myslíš to napůl červené a na půl bílé světýlko co je ve dveřích a svítí když se otevře?

[upravil dne 20/4/09 OldtimerMan]

přesně to akorát nebude origo světýlko:super

Odesláno

tak nikdo nic to mě neříkejte všichni si tam dávají osvětlení toho a tamtoho a todle nikdo neví:nevim:nevim

napojis to treba na spinac osvetleni interieru.. u kazdych dveri.. nebo si natahni drat od zarovky osvetleni interieru do kazdych dveri nebo do prednich proste tam kam chces a zapoj svetlko ;)

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

napojis to treba na spinac osvetleni interieru.. u kazdych dveri.. nebo si natahni drat od zarovky osvetleni interieru do kazdych dveri nebo do prednich proste tam kam chces a zapoj svetlko ;)

Přesně tak, pár lidí tu má zapojené světýlko v klikách, já měl i pod dveřma, abych viděl, kam v noci šlapu. Zkus si někde sehnat sklíčko, nebo čirej plast z čeho se ten kryt světla skládá, aby to nějak taky vypadalo:) a pak to už někam napojíš

Odesláno

světýlka mám z vektry ale nevím jak to napojit nebude to tak jednodoché jak jsem myslel na tom spínači v klice není 12V ani nikde jinde ve dveřích jsem nenašel:bojim to bych musel do každých dveří tahet 12V to by se dalo ale nevím jestli mužu použít ten spínač v klice:myslim na něm jsem něco namněříl ale jen nějaký minimum no nejsem zrovna eletrikář všechno to de přes to zas... BSI:bacha

Guest servisman
Odesláno

co chceš řešit zapoj to na světla interiéru jak otevřeš dveře tak se rozsvítí a svítí i otevření dveří .Jen to chce přemýšlet hlavou co a jak:aut

Odesláno

no jo jen že to bych musel tahat dráty pocelým autě ale ono to tak nakonec asi dopadne:o

zase tolik drátu od vnitřního osvětlení to nebude neboj :). Ale od spínače ve dveřích by to bylo ještě kratší :)

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

no jo jen že to bych musel tahat dráty pocelým autě ale ono to tak nakonec asi dopadne:o

zase tolik drátu od vnitřního osvětlení to nebude neboj :). Ale od spínače ve dveřích by to bylo ještě kratší :)

presne tak.. ja to resil prvni variantou a to je kabely primo od zarovky.. Mam pokoj a trvalo mi to asi hodinu cely.. Jenom ja jsem nedelal podsvetleni dveri ale podlahy v aute..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kabely jsem tahal z interiového osv..Vodiče jsem našel v A sloupku. + pol je stále pod napětím žlutý drát, a na šedém se objeví - a pak slábne až zmizí.

post-0-14109607310565_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...